Muut hoidot

Kauneushoitola Sinun Kauneus - Palvelut - Muut hoidot

Hoitopaketit

Hoitopaketit ovat oivallisia lahjaideoita, kun haluat antaa hänelle vain parasta!

Beauty & Wellness hemmottelupäivä 190 min

Hoitokokonaisuus hänelle, jolle haluat antaa hemmottelua päästä varpaisiin! Hoito sisältää kasvohoidon, SPA-käsihoidon, sekä SPA- jalkahoidon. Ihana lahjaidea!

Your Beauty hemmottelupaketti 90 min

Tämän hoidon avulla heräät uuteen hehkuun tehokkaan Exuviance hoidon avulla. Hoito sisältää kasvohoidon, käsien hieronnan naamion vaikutusajalla ja kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin sekä kulmien muotoilun. Ihana lahjaidea!

Relax paketti 60 min

Sisältää 30 min niska-hartiahieronnan, kirkastavan kuorinta-naamiohoidon kasvoille (30 min), sekä jalkaterien hieronnan naamion vaikutuksen aikana.

Odottavalle äidille – Mom to be 90 min

Tämä ihana hoitopaketti virkistää odottavan äidin väsyneitä ja turvonneita jalkoja ja kaunistaa kädet.  Pedikyyri sisältää  virkistävän  kylvyn, tehokkaan ja kosteuttavan kuorinnan, rentouttavan jalkaterien ja alasäärien hieronnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen. Käsille tehdään kuorinta, hieronta ja naamio. Huomaathan, että teemme hoitoa vasta raskausviikolla 12+ eteenpäin

Odottavalle äidille – BEAUTIFUL MOM 150 min

Täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus koostuu rentouttavasta jalkahoidosta ja kasvohoidosta. Jalat kylvetetään ja kuoritaan, siistitään kynnet ja kynsinauhat , poistetaan kovettumat sekä tehdään rentouttava, turvotusta vähentävä hieronta jalkateriin ja pohkeen alueelle. Kasvohoito asiakkaan tarpeisiin räätälöidystä käsintehtävien hoitojemme valikoimasta. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja raskauden vaihe huomioiden. Hoito sisältää hedelmiä tai marjoja kauden mukaan. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa. Huomaathan, että teemme hoitoa vasta raskausviikolla 12+ eteenpäin.

Kauneushoitola Sinun Kauneus - Palvelut - Hieronnat

Beauty Garden Spa Edition -hoidot

Astu puutarhaan -hoito 60 min

Ihana 60 min kasvohoito, joka ravitsee, kosteuttaa ja rentouttaa kasvot sekä mielen. Lempeät tuoksut ja rauhoittava kosketus. Astu puutarhaan -hoito sopii jokaiselle, joka kaipaa hemmottelua ja rentoutusta arjen kiireen keskellä. Hyppää mukaan aistimatkalle ja Astu puutarhaan – Suosittelemme varaamaan tälle hoidolle ilta-ajan jolloin hoitolassamme on rauhallisempaa.

Levähdä puutarhassa -hoito 90 min

Koko vartaloa elvyttävä ja ravitseva hoito 90 min. Suosittelemme varaamaan tälle hoidolle ilta-ajan jolloin hoitolassamme on rauhallisempaa. Hierontaa, rentoututusta, mieltä rauhoittavia tuoksuja. Erinomainen syksyn ja talven kuivattamalle vartalon iholle. Palauttaa väsynyttä kehoa arjen rasituksesta. Puutarhan lämmin hierontapeti kutsuu Sinua aistielämykseen.

Unelmoi puutarhassa -hoito 75 min

Rauhoittava hetki ihoa hellien. Ravitseva kasvohoito decolteelle saakka sekä käsien pehmentävä kuorinta ja naamio. Unelmoi Puutarhassa hoito on täydellisen kokonaisvaltainen kasvohoito. Loistava lahjaidea. Unelmoi Puutarhassa hoito poistaa kuivuuden ja karheuden iholta, kirkastaa, kosteuttaa ja ravitsee. Suosittelemme varaamaan tälle hoidolle ilta-ajan jolloin hoitolassamme on rauhallisempaa.

Lumoudu puutarhassa -hoito 120 min

Täydellinen kokonaisvaltainen hoitoelämys. Lämmin yrttijalkakylpy, yrttihaudukejuoma, vartalokuorinta ja -hieronta sekä kasvohoito. Suosittelemme varaamaan tälle hoidolle ilta-ajan jolloin hoitolassamme on rauhallisempaa.

Palaudu puutarhassa -hoito 75 min

Hoito on tarkoitettu niska- ja hartiaseudun sekä päänalueen jännitysten rentouttamiseen. Sopii erinomaisesti näyttöpäätetyöskentelijöille, jännityspäänsärystä kärsivälle, käsitöiden tekijälle tai muuten rentoutusta ja palautumista kaipaavalle. Sisältää yrttijalkakylvyn, kallonpohjan, nikan ja hartioiden sekä kasvojen alueen lihasten hieronnan, sekä yläselän ja kasvojen kuorinnan.

Yhteystiedot

Yliopistonkatu 32, Torikulma
40100 Jyväskylä

050 502 0140
info@sinunkauneus.com

Palvelemme

Myymälä avoinna
MA–PE 10–17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan
MA–PE 9–20 ja LA 9–15

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa palveluistamme ja tarjouksista.

© Kauneushoitola Sinun Kauneus | Tietosuojaseloste | Evästeet | Toteutus: Satavisual