Hieronnat

Valikoimiimme kuuluvat kuumakivihieronta, intialainen päänhieronta, sekä klassinen hieronta, kaikki kosmetologin ammattitaitoisilla ja hoitavilla käsillä. Tunnelmallinen valaistus ja rentouttava musiikki kruunavat hemmotteluhetkesi!

Kauneushoitola Sinun Kauneus - Palvelut - Hieronnat

Intialainen päähieronta 30 min

Lihasjännityksiä ja mieltä rentouttava hieronta pään ja hartioiden alueelle. Sopii kaikenikäisille. Suosittelemme varaamaan tälle hoidolle ilta-ajan, jolloin hoitolassamme on rauhallisempaa.

Päähieronta 60 min

Ihana tunnin hemmoteluhieronta, jossa käydään läpi selkä, niska-hartiaseutu, sekä pään alue. Lisäksi käsien hieronta. Hoito tehdään hoitopedillä maaten. Suosittelemme varaamaan tälle hoidolle ilta-ajan, jolloin hoitolassamme on rauhallisempaa.

Beauty Garden- Palaudu puutarhassa hoito 90 min

Hoito on tarkoitettu niska- ja hartiaseudun sekä päänalueen jännitysten rentouttamiseen. Sopii erinomaisesti näyttöpäätetyöskentelijöille, jännityspäänsärystä kärsivälle, käsitöiden tekijälle tai muuten rentoutusta ja palautumista kaipaavalle. Sisältää yrttijalkakylvyn, kallonpohjan, nikan ja hartioiden sekä kasvojen alueen lihasten hieronnan, sekä yläselän ja kasvojen kuorinnan.

Kuumakivihieronta 45/60/90 min

Lämpimillä kivillä tehtävä kuumakivihieronta. Syvärentouttaa, helpottaa lihaskireyksiä, lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Erinomainen hoito, kun tarvitset irtiottoa arjesta.

Niska-hartiaseudun hieronta 45 min

Rentouttava hieronta selän, niskan, hartioiden skeä decolleten alueelle kosmetologin tekemänä.

Yhteystiedot

Yliopistonkatu 32, Torikulma
40100 Jyväskylä

050 502 0140
info@sinunkauneus.com

Palvelemme

Myymälä avoinna
MA–PE 10–17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan
MA–PE 9–20 ja LA 9–15

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa palveluistamme ja tarjouksista.

© Kauneushoitola Sinun Kauneus | Tietosuojaseloste | Evästeet | Toteutus: Satavisual