Kasvohoidot

Teemme kasvohoidot aina sinua ja ihoasi kuunnellen. Voit varata minkä tahansa ihonhoidon, katsomme yhdessä kanssasi sinullle sopivan hoidon varatun ajan puitteissa. Kasvohoidot teemme Neostratan, Exuviancen ja Beauty Garden -tuotteilla. Meiltä saat lisäksi laadukkaat tuotteet kotiin ylläpitämään kasvohoidon tuloksia.

Kauneushoitola Sinun Kauneus - Palvelut - Kasvot

Kasvohoito ihotyypin mukaan

Mikäli et tiedä, minkä kasvohoidon valitsisit, tämä on hyvä vaihtoehto. Kartoitamme aluksi ihon kunnon sekä ihosi tarpeet ja toiveesi. Räätälöimme kasvohoidonhoidon näiden pohjalta. Hinta määräytyy hoidossa käytettävien aineiden ja laitteiden sekä käytetyn ajan perusteella (arvio 70-100€). Saat myös kattavat kotihoito-ohjeet sekä tuotesuositukset.

Klassinen ihonpuhdistus

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaalle iholle jossa paljon epäpuhtauksia ja acne-iholle. Alkupuhdistus, mekaaninen tai ultraääni-puhdistus, naamio, voiteet. 45-60 min.

Kosteuttava kasvohoito

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle tai herkälle/ärtyneelle iholle). Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, voiteet. Tuotteet valikoituu ihon tarpeiden mukaan. 60 min.

Kosteuttava tehohoito kasvoille

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle ja herkälle iholle esim. rosacea, joka kaipaa myös hieman puhdistusta. Ultraääni myös virkistää verenkiertoa ja hoidolla on ihon kimmoisuutta lisäävä vaikutus. Hoidon jälkeen iho on näkyvästi elinvoimaisempi. Alkupuhdistus, ultraääni-puhdistus, hoitava Ultraääni, naamio, voiteet.75 min.

Pro Age kasvohoito

Sopii aikuiselle iholle joka kaipaa kirkastusta ja kiinteytystä. Alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, RF (radiofrekvenssi), voiteet. RF kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteitä. 45-60 min.

Kasvohoito – Miesten puhdistava

Kirkastava ja hellävarainen hoito miehiselle iholle. Alkupuhdistus, koneellinen kuorinta sekä syväpuhdistus, naamio ja voiteet.

Express booster kasvohoito

Virkistävä tehohoito kiireiselle. Alkupuhdistus, exuviance booster-kuorinta, tehonaamio, hoitovoiteet. 30 min.

Luxus kasvohoito

Täydellinen kokonaisuus jossa yhdistyy puhdistus, kirkastus ja hemmottelu. Alkupuhdistus, hedelmähappokuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti ja ultraäänellä, hieronta, naamio, silmänympärysnaamio, voiteet.

Erikois- ja laitekasvohoidot

Celestetic C-Pen II Microneedling

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Stimuloi kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa. Hoidon maksimaalisen hyödyn saamme käyttämällä aktiiviseerumeita neulauksessa. Kasvot ja kaula. Alkupuhdistus, mikroneulaus, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet. 45 min.

Celestetic C-Pen II Mikroneedling 3 x SARJAHOITO

Mikroneulaus tuottaa tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Stimuloi kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa. Hoidon maksimaalisen hyödyn saamme käyttämällä aktiiviseerumeita neulauksessa. Kasvot ja kaula. Alkupuhdistus, mikroneulaus, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet. Jatkokäynnit sovitaan paikanpäällä. Normaalihinta 390€. Valitsemalla tämän sarjahoidon, säästät 40€.

Celestetic C-Pen II Mikroneedling +PEEL

Lisätehoa neulaukseen hedelmähapoilla. Sisältää 2 eri teknologiaa; happohoito ja mikroneulaus. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Stimuloi kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa. Hoidon maksimaalisen hyödyn saamme käyttämällä aktiiviseerumeita neulauksessa. Kasvot ja kaula. Alkupuhdistus, hedelmähappohoito, mikroneulaus, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet. 60 min.

Celestetic C-Pen II Mikroneedling +PEEL 3 x SARJAHOITO

Lisätehoa neulaukseen hedelmähapoilla. Sisältää 2 eri teknologiaa; happohoito ja mikroneulaus. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Stimuloi kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa. Hoidon maksimaalisen hyödyn saamme käyttämällä aktiiviseerumeita neulauksessa. Kasvot ja kaula. Alkupuhdistus, hedelmähappohoito, mikroneulaus, loppuvoiteet ja kotihoito-ohjeet. Normaalihinta 435€. Valitsemalla tämän sarjahoidon, säästät 36€.

Kasvohoito HydraPeel

HydraPeel – kivuton ihonpuhdistus, jolla saamme tuloksia epäpuhtaalle ja samealle iholle. Hoito syväpuhdistaa ihon tehokkaasti, mutta kivuttomasti. Alkupuhdistus, HydraPeel laitepuhdistus, sekä mekaaninen ihonpuhdistus tai naamio, voiteet. 60 min.

Detox & Glow (Hydrapeel + happohoito)

Kivuton ihon syväpuhdistus, kosteutus ja kirkastus. Laitehoito Hydrapeel, jossa käsikappaleen spiraalinmuoto mahdollistaa alipaineen avulla pyörteen, jolloin ihon puhdistus helpottuu. Iho puhdistetaan kuolleesta ihosolukosta, mustapäistä, komedoista ja karvatuppiin jääneestä keratiinista. Samalla kun iho puhdistuu tehokkaat hapot ja aktiiviaineet imeytyvät syvälle ihokudokseen. Hoito sisältää myös hedelmähappohoidon, joka kirkastaa ja aktivoi ihon kollageeni- ja elastaanisynteesiä.

Detox & Glow (Hydrapeel + happohoito) 3 x SARJAHOITO

3x sarjahoito. Varaa tämä hoito ja katsomme sarjahoidon seuraavat hoitoajat käynnin yhteydessä. Normaalihinta 330€. Valitsemalla tämän sarjahoidon, säästät 41€.

Erikoiskasvohoito PURITY REVIVER (ihonpuhdistus ultraäänellä+lymfa)

Tämä hoito puhdistaa ihon hellävaraisesti. Tarvittaessa poistamme epäpuhtauksia myös mekaanisesti. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä sekä käytetään PATENTOITUA sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin. 60 min.

Erikoiskasvohoito HYDRATION CORRECTOR (ihon kosteustasapainoa korjaava laitehoito)

Hoito tasapainottaa kosteusköyhän ihon, kirkastaa ihoa, rauhoittaa ja vie pois kiristävän tunteen iholta. Ihostasi tulee pehmeä ja hyvinvoiva. hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä sekä hoitavaa ultraääntä lymfan aktivointiin. Imeytämme ultraäänellä aktiiviaineet syvälle ihoon sekä stimuloimme solutoimintaa. 60 min.

Kiinteyttävä kasvohoito ANTI-AGEING ACTIVATOR (RF-laitehoito)

Hoito sisältää hellävaraisen ultraäänipuhdistuksen sekä kiinteyttävän radiofrekvenssi-laitehoidon. RF kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteitä. 45min.

Kiinteyttävä kasvohoito WRINKLE CORRECTOR (RF-laitehoito+ fibrolyysi)

Ihon juonteita ja epätataisuuksia siloittava kasvohoito häivyttää ikääntymisen merkkejä iholta. Näet tuloksia jo ensimäisestä hoidosta lähtien. Hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä. Hoitava ultraääni stimuloi solutoimintaa sekä radiofrekfrenssihoito kiinteyttää kudosta. laitehoito palauttaa ihon täyteläisyyden ja kiinteyden. 60 min.

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen hoito rypyille, aknelle ja veltostuneelle iholle. Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen. 60 min.

Dermaplanning erikoiskuorintahoito

Dermaplanning: erikoisterällä tehtävä erikoiskuorintahoito. Alkupuhdistus, erikoiskuorinta, naamio, voiteet. 60 min.

Retinol peel – kuorintahoito

Hoito sopii häivyttämään ikääntymisen merkkejä, ryppyjä ja pintajuonteita sekä epätasaista pigmentaatiota. Lisäksi se parantaa ihon rakennetta, antaa uutta hehkua ja tuo helpotusta akneen ja ihon rasvaisuuteen. Alkupuhdistus, retinolikuorinta, voiteet. 30 min.

Ditelle lifting lihasstimulaatio 5x SARJAHOITO

Haluatko kasvoillesi lisää nuorekasta ryhtiä? Stimulaatiovirralla tehty luonnollinen kasvojen kohotus aktivoi kasvojen lihaksia ja kohottaa ilmettäsi. Hoito myös virkistää verenkiertoa ja luo iholle tervettä hehkua. Hoito suositellaan toteutettavaksi sarjahoitona parhaan tuloksen saamiseksi. Alkupuhdistus, lihasstimulaatio, voiteet. 45 min.

Yhteystiedot

Yliopistonkatu 32, Torikulma
40100 Jyväskylä

050 502 0140
info@sinunkauneus.com

Palvelemme

Myymälä avoinna
MA–PE 10–17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan
MA–PE 9–20 ja LA 9–15

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa palveluistamme ja tarjouksista.

© Kauneushoitola Sinun Kauneus | Tietosuojaseloste | Evästeet | Toteutus: Satavisual