Jalat ja kädet

Kauneushoitola Sinun Kauneus - Palvelut - Jalat ja kädet

Jalat

Jalkahoito

Huolellinen jalkahoito sekä miehille ja naisille. Kylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, kosteusvoiteen levitys. huom! Hoito tehdään vain terveisiin jalkoihin. Varaa lakkaus tai geelilakkaus lisäpalveluista.

SPA-Jalkahoito

Täydellinen hemmottelu jaloille. Kuorinta, kylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, rentouttava hieronta. 75 min. huom! Hoito tehdään vain terveisiin jalkoihin.Varaa lakkaus tai geelilakkaus lisäpalveluista.

Varpaankynsien geelilakkaus

Kaunis ja kestävä lakkaus viimeistelee varpaidesi lookin. Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen ja geelilakkaus. Koristelut lisähintaisia, 1€/kynsi. Mikäli kynsissä on vanhat geeliakkaukset, varaa erikseen lisäpalveluista aika poistoon.

Kädet

Geelilakkaus uudet Shellac

CND Shellac -geelilakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Kestolakka kuivatetaan UV-valossa, joten lakkauksen jälkeen kynnet ovat heti valmiina ja kuivat. Tulethan ilman kynsi- tai geelilakkaa. 60 min.

Geelilakkaus huolto Shellac

Huollossa poistamme vanhat Shellac – geelilakkaukset ja teemme tilalle kokonaan uuden geelilakkauksen. Yksivärinen. Huom! Huollamme vain meillä laitetut Shellacit. 75 min.

SPA-käsihoito

Kynsinauhojen siistiminen, käsien kuorinta ja hieronta, kynsien viilaus ja kiillotus. Varaa lakkaus tai geelilakkaus lisäpalveluista. 60 min.

Yhteystiedot

Yliopistonkatu 32, Torikulma
40100 Jyväskylä

050 502 0140
info@sinunkauneus.com

Palvelemme

Myymälä avoinna
MA–PE 10–17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan
MA–PE 9–20 ja LA 9–15

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa palveluistamme ja tarjouksista.

© Kauneushoitola Sinun Kauneus | Tietosuojaseloste | Evästeet | Toteutus: Satavisual