Hemmottelua ja hyvää oloa hieronnalla. Valikoimiimme kuuluvat kuumakivihieronta, intialainen päänhieronta, sekä klassinen hieronta, kaikki kosmetologin ammattitaitoisilla ja hoitavilla käsillä. Tunnelmallinen valaistus, rentouttava musiikki ja kynttilänvalo kruunavat hemmotteluhetkesi!

 

 

Kuumakivihieronta 60min 60€

Lämpimillä kivillä hoitaminen rentouttaa mieltä ja kehoa. Kuumakivihieronnalla on monta suotuisaa vaikutusta, kuten lihaskudoksen pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, nestekierron vilkastuminen ja kuona-aineiden tehostunut poistuminen.

Kuumakivihieronnassa lihaksia hierotaan luonnon muokkaamilla, sileillä basalttikivillä. Hieronnan otteet muistuttavat klassisen hieronnan otteita. Hierontaotteet lieventävät tehokkaasti lihasjännityksiä, parantavat verenkiertoa ja aktivoivat nestekiertoa. Osa kivistä asetellaan keholle lämpöä tuomaan. Kivien lämpö rentouttaa sekä lihaksia että mieltä.

Intialainen päänhieronta 30min 40€

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto, joka lievittää arkielämän stressiä ja tepsii särkeviin sekä jäykkiin niskahartiaseudun lihaksiin. Se on yksinkertaista ja rauhoittavaa hierontaa, jonka otteina käytetään sekä rauhallisia että nopeatempoisia liikkeitä.
Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet. Tämä rentouttava, virkistävä sekä ajatukset kirkastuttava hoitomuoto ei vaadi erityisjärjestelyitä eikä siinä käytetä öljyä ja sopii siksi tehtäväksi vaikka kesken työpäivän. Sopii myös erinomaisesti hemmotteluhoidoksi!
Hoito kestää n. 30 minuuttia, mutta sen vaikutukset kestävät jopa 2-3 päivää.

Niska-hartiaseudun klassinen hieronta  45min  45€

Niska- hartiaseudun hieronnassa hyödynnetään käsin tehtävää klassista hierontaa, joka kohdistuu ihoon, rasvakudokseen ja lihaksiin. Rentouttavia hierontoja tekevät  kosmetologit, jolloin hieronnan tavoitteena on ihon hoitaminen, asiakkaan terveyden edistäminen sekä rentouttaminen.

 

Relax hoitopaketti  60 min  70 €

Sisältää 30 min niska-hartiahieronnan, kirkastavan kuorinta-naamiohoidon kasvoille (30 min), sekä jalkaterien hieronnan naamion vaikutuksen aikana.  Hemmotteleva ja rentouttava kokonaisuus.