Karvanpoistot sokeroinnilla

Sokerointi tarkoittaa karvanpoistoa sokerimassalla, ja se sisältää vain glukoosia, fruktoosia ja maltoosia eikä mitään ylimääräistä. Aluksi iho puhdistetaan hoitavalla puhdistusaineella, puuteroidaan, sen jälkeen tehdään itse sokerointi. Sokerimassa levitetään iholle vastakarvaan ja vedetään pois myötäkarvaan, jolloin sokeriin tarttuneet ihokarvat ja kuollut ihosolukko irtoaa. Hoidon päätteeksi iho kosteutetaan rauhoittavalla voiteella.

 

Sokerointi vs. muut karvanpoistomenetelmät

Kun vertaamme sokerointia muihin menetelmiin, nousevat esille sen monet hyvät ominaisuudet. Sokeroinnissa ihokarvat poistetaan myötäkarvaan, joten se sattuu vahausta vähemmän. Sokerimassa on vesiliukoinen eikä tartu elävään ihosolukkoon, mutta vie hilseilevän solukon mennessään, joten se toimii erinomaisena kuorintana iholle. Karvat lähtevät ns. juurineen, joten tulos kestää esim. höyläystä pidempään, eikä karvat kasva takaisin terävänä sänkenä. Yleisin käyntiväli on 3-4 viikkoa, mutta sokerilla voidaan poistaa jo 2 mm pituista karvaa. Mitään villahousuja ei siis tarvitse odotella, että voi tulla sokerointiin.

Bikinialueen sokerointi

Sokeria on turvallista käyttää päästä varpaisiin. Suosituimpia alueita ovat sääret, kainalot ja intiimialue. Monia jännittää ajatus bikinialueen sokeroinnista, mutta aivan turhaan. Saamme usein kysymyksiä aiheesta ”kuinka voit tehdä sellaista työksesi?”. Kosmetologin näkökulmasta iho on samanlaista joka paikassa, joten meille sokerointi ei ole sen kummempi työtehtävä, oli kyseessä sitten kulmakarvat tai bikinialue.  Meille uskaltavat huoletta tulla myös ensikertalaiset, ei tarvitse jännittää!

 

täältä pääset näkemään sokeroinnin hinnat

Kenelle sokerointi sopii?

Sokerointi sopii oikeastaan kaikille, ainoastaan miesten brasilialaista sokerointia meillä ei ole valikoimassa. Miehet ovat kuitenkin tervetulleita sokeroimaan esimerkiksi jalkoja, kainaloita, selkää ja rintaa.

Sokeroinnin ikäraja on meillä 16 vuotta, brasilialaisessa 18 vuotta.

 

Sattuuko sokerointi?

Toinen todella usein kysytty kysymys on ”sattuuko se?”. Tuntemus on hyvin yksilöllinen ja riippuu myös sokeroitavasta alueesta. Jokainen asiakas on selvinnyt sokeroinnin mahdollisesti aiheuttamasta kivusta hienosti, hoito on saatu aina tehtyä ja useimmiten asiakas on unohtanut kivun jo kassalle mennessä.

Kun sokerointia tehdään säännöllisesti ja karvankasvu heikkenee, myös kipu vähenee. Tekniikka vaatii harjoittelua. Toki väärällä tekniikalla tehty sokerointi sattuu enemmän, eivätkä karvatkaan välttämättä lähde toivotulla tavalla, joten kannattaa valita ainakin ensimmäisellä kerralla hoitola, jossa sokerointia tehdään paljon.