Ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kestovärjäykset ja kulmien laminoiti

 

 

Ripsien kestotaivutus – Lash Lift

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain 60minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.
Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!
Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

 

YumiLashes-hoidon kotihoito-ohjeet

Näin saat ripsesi ja kulmakarvasi pysymään kauniimpana pitempään:

  1. Älä kastele ripsiäsi 48 tuntiin, sillä vesi voi kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
  2. Kosteuta ripsiäsi ja kulmakarvojasi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla (37.00 €). Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehdistaan päivittäin.
  3. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.

Lue lisää Yumi Lashes

 

Ripsienpidennykset

Teemme ripsenpidennykset ammattitaidolla (tasot junior, basic ja pro) ja aina takuutyönä. Valikoimiimme kuuluu klassiset ripsenpidennykset, volyymiripset, hybridiripset sekä PRE MADE FANS – valmisviuhkaripset. lisätietoa löydät ripsienpidennysinfosta.

 

Kestovärjäykset

Teemme myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset Yumi Lashes – merkillä. Kestovärjäys voidaan tehdä muiden hoitojen yhteydessä tai erikseen. Tuloksena saat hyvän ja pitkään kestävän värin kulmiin ja ripsiin.

Kulmakarvojen laminointi – Brow Lift

YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

 

Kestopigmentointi

Kestopigmentointeja eli kestomeikkejä tehdään pigmentointilaitteella. Pigmentointi ei mene yhtä syvälle ihoon kuin tatuointi, ainoastaan ihon pintakerroksiin, joten pigmentointi häviää iholta haalistuen 1-5 vuodessa.

Pigmenttien pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistä ja jälkihoidosta, jota tulee noudattaa tarkasti. Kestopigmentointiammattilainen osaa tehdä kestopigmentoinnit oikeaan ihon syvyyteen aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä.
Ennen pigmentointia piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat. Käytämme erikoistyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan.
Tekijä muokkaa ääriviivoja, kunnes muoto on toivottu ja hyvä. Tässä kohtaa kannattaa aina olla avoin ja rehellinen ja antaa kaikki palaute, sillä pigmentointi on pysyvä.
Kun olet hyväksynyt kulmiesi mallin, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihosi ja hiustesi väriin parhaiten. Sekoitamme värisävyn muutamasta eri pigmentistä.
Kulmien ääriviivoja emme tee pigmentillä, ja ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Huulien pigmentoinnissa vaiheet ovat samat, eli huulien suunnittelu ja värin valinta, ääriviivojen piirtäminen ja huulien värittäminen pigmentointilaitteella.
Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta sekä käytetystä kestopigmentointitekniikasta. Pigmentti voi pysyä huonommin rasvaisella iholla.
Ennen ajanvarausta tutustu erittäin huolellisesti hoidon tietoihin. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta itsellesi tai haluat lisätietoja toimenpiteestä, otathan meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme.

Ikäraja kestopigmentointiin on 18 vuotta.
Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella. Lopputulos on microbladingiä tai 3D-kestopigmentointia vahvempi, kestävämpi ja muistuttaa hieman enemmän meikkiä.
Shadow-tekniikalla voidaan tehdä vaaleaa/luonnollista mutta myöskin tummempaa lopputulosta, jolla saa meikatun näköistä jälkeä.

Ensimmäisellä pigmentointikerralla aikaa kuluu yleensä noin 2-3 tuntia, josta osa käytetään suunnitteluun. Pigmentointiin kuuluu meillä vahvistus kerta noin 8-12vko kuluttua jolloin voidaan tarpeen mukaan vielä korjailla kulmia, mikäli ensimmäisellä kerralla väri ei olisi tarttunut kaikkialle tasaisesti.
Shadow-tekniikalla tehdyt kestopigmentoinnit kestää tyypillisesti ihossa 2-3vuotta ja se haalistuu ihosta tasaisesti koko käsitellyltä alueelta.
Silmien rajaukset teemme klassisella eyliner rajauksella. Huulet 3D-tekniikalla, huulet rajataan ja väri häivytetään siten että koko huulet näyttävät kevyesti punatuilta. Pigmentoinnilla voi korostaa kauniisti vaaleita huulia, pystytään myös korjaamaan huulien epäsymmetriaa ja tuomaan täyteläisyyttä sekä vahvistamaa hävinnyttä tai epätarkkaa huultenrajaa.

Käytämme Swiss Colorin väripigmenttejä, jotka ovat laadukkaita ja turvallisia iholle.
Pigmentointi vaihe vaiheelta:
1. Konsultaatio, jossa suunnitellaan kulmien tai huulten muoto ja väri ja käydään läpi toimenpiteeseen liittyvät seikat sekä kotihoito.
2. Kulmien tai huulten piirtäminen, ennen toimenpidettä kulmien ääriviivat piirretään iholle kulmakynän ja kulmatyökalun avulla.
3. Pigmentointi toimenpide, jossa kulmat(tai huulet) piirretään ihoon pigmenttiaineella ja -koneella.
4. Jälkihoito kotona, saat tähän kirjallisen ohjeen mukaan.
5. Vahvistuskäsittely, tehdään tarpeen mukaan noin 8 vkon kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. Vahvistushoito tulee tehdä viimeistään 12 viikon kuluttua
ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoitoväliä ei voi pitkittää, eikä käyttämättä jätettyä vahvistusta hyvitetä hoidon hinnasta.

Silmien rajauksessa vaiheet ovat myöskin samat!
Pigmentointiin saat halutessasi puudutuksen, joka tehdään yleensä vasta ensimmäisen kierroksen jälkeen. Kerro mikäli sinua jännittää niin voimme miettiä tarvitaanko esipuudutusta. Esipuudutusta ei välttämättä tarvita, koska toimenpide on yleensä mainettaan kivuttomampi.