Meiltä löytyy pieni valikoima tarkkaan valikoituja ja laadukkaita tuotteita kauneudenhoitoon ja ihonhoitoon liittyen.

 

-Real Teqhnigues – välineet laadukkaan ehostuksen tekemiseen. Siveltimiä ja meikkisieniä.

Real Techniques -meikkisiveltimissä yhdistyvät korkealaatuiset materiaalit ja innovatiivinen suunnittelu. Siveltimet tekevät täydellisen meikin luomisesta helpompaa kuin koskaan. Meikkisiveltimet ovat monikäyttöisiä, sopivat kaikenlaisille meikkituotteille (puuterimaiset, voidemaiset, nestemäiset ja mineraalimeikit). Meikkisiveltimien harjakset ovat eläinystävällistä, synteettistä Taklon-kuitua ja varsi kevyttä alumiinia. Pitkällisen tuotekehittelyn tuloksena siveltimet tuntuvat iholla ylellisiltä ja pehmeiltä.

-Black&White hampaiden valkaisuhiili – Hampaat valkoisiksi ilman kemikaaleja!

Ihanan valkoiset hampaat luonnollisesti! Huikean suosion saavuttaneella Black & White-hampaidenvalkaisijalla poistat värjäymät hampaista hellävaraisesti ja ihan ilman kemikaaleja. Black & White-hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä, valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja. Tuote sisältää pelkkää aktiivihiiltä, eikä siinä ole mukana muita aineita. Hampaidenvalkaisijan teho perustuu siis aktiivihiilen ominaisuuksiin. Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta. Riittoisasta purkista riittää noin 90 käyttökertaan. Käyttöohje: Harjaa hampaasi puhtaaksi normaalilla hammastahnalla, huuhtele. Kostuta hammasharja jauheeseen, ja harjaa Black & White hampaidenvalkaisijalla kevyesti muutaman minuutin ajan pitäen suuta kiinni koko ajan. Huuhtele suu huolellisesti. Käytä päivittäin, tai kunnes huomaat värjäytymien kadonneen. Huomaathan, että hampaidenvalkaisujauhe on ominaisuuksiltaan pöllyävää ja hyvin hienojakoista. Avaathan purkin siis erityisen huolellisesti ja varovasti, ettei jauhe avatessa pöllähdä ei-toivotusti.

 

Jet Set Sun -spray

Haaveiletko luonnollisesta rusketuksesta ympäri vuoden?

(150ml) antaa ihollesi täydellisen rusketuksen ja hehkun. Tämä hajusteeton, uuden sukupolven rusketussuihke saa aikaan pitkäkestoisen ja upean rusketuksen päästä varpaisiin.

  • Hajustamaton, ei itseruskettavalle tuotteelle ominaista hajua
  • Kuivuu erittäin nopeasti
  • Luonnollinen lopputulos
  • Soveltuu erinomaisesti myös kasvoille
  • Voi suihkuttaa myös valmiin meikin päälle

Alkoholiton – Parabeeniton – Sisältää luonnollisia ainesosia

Dermatologisesti testattu