KASVOHOIDOT

 

Medikaalista ihonhoitoa huippuihonhoitosarjalta Exuviance!

Akne, ruusufinni, POD, herkkä iho… – Exuviance-hoito auttaa eri iho-ongelmiin

Tarkan tutkimustyön ja tuotekehittelyn ansiosta sarjan kasvohoidoista löytyy apua kaikenlaisiin iho-ongelmiin: akneiholle, rosacea eli ruusufinni-iholle, POD eli perioraalidermatiitti-iholle, herkälle iholle, pigmenttihäiriöihin, juonteisiin tai esimerkiksi veltostuneelle ja elottomalle iholle. Tutkimustulokset ovat olleet oikein hyviä ja niitä on julkaistu lukuisissa johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Exuviance-tuotteet ovat tieteellisesti kehitettyjä, turvallisia ja tehokkaita

Exuviancen tuotteet ovat tieteellisesti kehitettyjä ja huolellisesti tutkittuja, minkä ansiosta ne ovat turvallisia ja tehokkaita käyttää.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille ihotyypistä ja iästä riippumatta, ne silottavat pintajuonteita ja ryppyjä, tasottavat pigmenttivirheitä, vähentävät kuivuutta ja ehkäisevät aknea.

Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja allergiatestattuja. Sarjan kosteusvoiteet eivät aiheuta komedoja eivätkä aknea, ja herkän ihon tuotteetkin ovat hypoallergeenisia.

Exuviance on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoa. Tuloksena on huomattavasti raikkaampi ja nuorekkaampi iho.

Säännölliset hoidot vahvistavat ihoa ja sen suojamekanismia, ja näin hidastavat myös ikääntymisprosessia. Mitä aikaisemmin ehkäisevät hoidot aloitetaan, sitä kauemmin iho pysyy kauniina. Ihonhoitosarjan kuorinta-aineen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta pitoisuus on korkeampi ja pH- arvo alhaisempi, jolloin teho on erinomainen ilman ärsytystä.

Patentoidun amfoteerisen yhdisteen ansiosta kuorinta-aine on samaan aikaan hellävarainen mutta tehokas. Tämän vuoksi Exuviancen kuorinta-aineet sopivat myös herkälle iholle, joka ei siedä muita kuorinta-käsittelyitä.

MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 69.00 €

sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti ihomatorautaa käyttäen, naamion, sekä loppuvoiteet ja kulmien siistmisen.  hoito soveltuu kaikille ihoille jossa ilmenee mustapäitä.

SONOSCRUB, ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS 69.00 €

sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänilaitetta käyttäen, (hoidon yhteydessä poistetaan myös mustapäitä mekaanisesti, mikäli niitä on vähäisesti.) naamion sekä loppuvoiteet ja kulmien siistimisen

sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänilaitetta käyttäen, (hoidon yhteydessä poistetaan myös mustapäitä mekaanisesti, mikäli niitä on vähäisesti.) naamion sekä loppuvoiteet ja kulmien siistimisen.

MIESTEN PUHDISTAVA KASVOHOITO 65.00 €

Kirkastava ja hellävarainen kasvohoito miehiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänilaitetta käyttäen, (hoidon yhteydessä poistetaan myös mustapäitä mekaanisesti, mikäli niitä on vähäisesti.) naamion sekä loppuvoiteet ja kulmien siistimisen.

ERIKOISKASVOHOIDOT

HYDRA PEEL – laitteella tehtävä ihonpuhdistus 95.00 €

HydraPeel – ihonhoitolaite poistaa epäpuhtaudet, kuolleen ihonsolukon, mustapäät, komedot ja keratiinijääämät iholta ja karvatupista. Samalla HydraPeel hoitonesteet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa.

Exuviance Retinol Peel kasvohoito 129.00 €

Exuviance Radiance Peel on tehokas retinolipohjainen kuorinta. Kuorinta sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille.
Hoitoa ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä.
Retinoli sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle.

Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon ja heikentyneeseen jäntevyyteen.
Kuorinta vähentää aknearpien näkymistä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota.

Sisällys:

Retinoli 1%, A-vitamiinin muoto, joka kuorii, tasoittaa ihonsävyä ja vahvistaa tukikudosta, mikä vöhentää pintajuonteiden ja ryppyjen näkymistä

CitraFill 4% elvyttää kollageenisynteesiä ja lisää jäntevyyttä

Bisabololilla on rauhoittavia ominaisuuksia

E-vitamiini vähentää vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona ihoterapeutin ohjeiden mukaan.

Ihon hilseily näkyy normaalisti noin 2-4 päivää kuorinnan jälkeen ja voi kestää noin 2-5 päivää. Hilseilyn voimakkuus voi vaihdella eri henkilöillä. toisilla iho ei hilseile lainkaan, mutta hoidolla on silti sama tehokas vaikutus. Viikon jälkeen iho hehkuu jäntevämpänä ja sileämpänä. Ihon palautumisen optimoimiseksi käytetään Exuviancen PHA :ta sisältämiä tuotteita viikon ajan hoidon jälkeen. Sen jälkeen voi palata noudattamaan omaa ihonhoitorutiniaan.

Hoito suositellaan tehtäväksi 4-6 viikon välein.
Exuviance hoidot / sarjahoidot suunnitellaan aina yhdessä Exuviance ihoterapeutin kanssa.

Vältettäviä asioita:

  • urheilu kuorinta-aineen ollessa vielä iholla
  • sauna, kylpemistä 48 tuntia hoidon jälkeen
  • altistuminen UV-säteilylle kuorinta-aineen ollessa vielä iholla
  • hilseilevän ihon raapiminen, kynsiminen ja nyppiminen
  • ihokarvojen vahaus, ajaminen ja muu poistaminen kasvoilta viikon ajan hoidon jälkeen

CARBOKSITERAPIA 98.00 €

Vallankumouksellinen hoito mm.rypyille, veltostuneelle iholle, pigmenttihäiriöille ja aknelle. Hoito on täysin luonnonmukainen ja  tehdään ilman laitteita. Tulokset ovat näkyvissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paras tulos kuitenkin saavutetaan sarjahoidolla. Hoitoja suositellaan 1-2 krt/ viikko. Jakson pituus määräytyy asiakkaan ihon tarpeen mukaan.

Lue lisää carboksiterapiasta blogistamme 

MIKRONEULAUS 130.00 €

Mikroneulaus aiheuttaa ihoon paljaalle silmälle näkymättömiä, hallittuja mikrovammoja, jotka stimuloivat kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa. Tämä epidermiksen ja dermiksen ihokerrosten stimulointi auttaa ihoa uusiutumaan nopeasti, kiinteyttämään ihokudosta ja vähentämään juonteita. Mikroneulauksella voidaan hoitaa monen ihon ongelmia, kuten acnea, juonteita ja ryppyjä, kuivuutta jne.  ja saamaan erinomaisia tuloksia. Hoito sis. kasvojen ja kaulan alueen käsittelyn. Decoltee + 30 €

Sarjahoitosuositus: Optimaalisten tulosten varmistamiseksi suositellaan 6 hoidon sarjahoitojaksoa. Hoidot voidaan tehdä n. 14 vrk välein. Sarjahoitohinta 120 €/krt. Sarjahoidon ajat varataan hoidon yhteydessä.

DERMAPLANNING 85.00 €

Erikoisterällä tehtävä erikoiskuorintahoito, joka sisältää erikoiskuorinnan, hieronnan ja naamion 60 min.

Dermaplanningia suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla. Se poistaa kuorinnan yhteydessä myös häiritsevän, kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen myös auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille.

Lue lisää DERMAPLANNING

Thalgo I-Beauty

Uusimman sukupolven kauneushoidot pohjautuvat
innovatiiviseen ihonhoidon teknologiaan jonka avulla saadaan välittömästi näkyviä tuloksia.

Thalgon I-Beautyn merellisiin raaka-aineisiin pohjautuvat laiteaineet ovat tehokkaita ja tutkittuja antamaan parhaat mahdolliset hoitotulokset. Laitteen toiminnasta voit lukea tarkemmin täältä

I BEAUTY tarjoaa kolmea upeaa laitetekniikkaa yhdistettynä merellisten hoitotuotteiden tehokkuuteen:

Ultraäänikuorinta :hellävarainen kaksoiskuorinta, Sekventaalinen Ultraääni: lymfan aktivointi, aktiivi-aineiden imeyttäminen sekä stimuloi solutoimintaa ja Kolmepolarinen Radiofrekvenssi: kiinteyttää kudosta jolloin ihosta tulee hehkuva ja kasvot näyttävät nuorekkaammilta.

Radiotaajuus anti – ageing teknologia on suoraan esteettisestä lääketieteestä.

 

THALGO I-BEAUTY:

PURITY REVIVER  80.00 €

Tämä hoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tarvittaessa poistamme myös mekaanisesti epäpuhtauksia. Hoidossa teemme hellävaraisen kaksoiskuorinnan ultraäänellä sekä käytämme PATENTOITUA sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin.

HYDRATION CORRECTOR  90.00 €

Tämä hoito tasapainottaa kosteusköyhän ihon, kirkastaa ihoa, rauhoittaa epämukavuuden sekä vie pois kiristävän tunteen iholta. Ihostasi tulee pehmeä ja hyvinvoiva. Hoidossa teemme hellävaraisen kaksoiskuorinnan ultraäänellä sekä käytämme PATENTOITUA sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin. Imeytämme sekventaalisella ultraäänellä aktiiviaineet syvälle ihoon sekä stimuloimme solutoimintaa. Ihostasi tulee ensi hoidosta lähtien heleä, pehmeä sekä upean tuntuinen.

ANTI-AGEING ACTIVATOR 109.00 €

Esteettisen lääketieteen innoittamana tämä hoito keskittyy taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.Ihon nuoruuden aktivoiva ja liftaava kasvohoito uusimmilla huippu laitetekniikoilla napakoittaa ihoa ja muokkaa kasvonpiirteet uudelleen. Näet tuloksia jo ensimäisestä hoidosta lähtien. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä sekä radiofrekfrenssihoito kolmepolaarisella hoitopäällä. Radiofrekvenssi laitehoito yhdistettynä tehokkaisiin väliaineisiin. Nämä yhdessä palauttavat
ihon täyteläisyyden ja kiinteyden. Ihosi on hehkuva ja kasvot näyttävät nuorekkaammilta. Hoito sisältää hellävaraisen ultraäänipuhdistuksen sekä radiofrekvenssilaitehoidon.

WRINKLE CORRECTOR 119.00 €

Ihon juonteita ja epätataisuuksia siloittava kasvohoito uusimmilla huippu laitetekniikoilla häivyttää ikääntymisen merkkejä iholta. Näet tuloksia jo ensimäisestä hoidosta lähtien. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä. PATENTOITU sekventaalinen ultraääni stimuloi solutoimintaa sekä radiofrekfrenssihoito kolmepolaarisella hoitopäällä kiinteyttää kudosta. laitehoidot yhdistettynä tehokkaisiin väliaineisiin palauttavat ihon täyteläisyyden ja kiinteyden. Ihosi silenee on hehkuva sekä kasvot näyttävät nuorekkaammilta.