KASVOHOIDOT

 

Medikaalista ihonhoitoa huippuihonhoitosarjalta Exuviance!

Akne, ruusufinni, POD, herkkä iho… – Exuviance-hoito auttaa eri iho-ongelmiin

Tarkan tutkimustyön ja tuotekehittelyn ansiosta sarjan kasvohoidoista löytyy apua kaikenlaisiin iho-ongelmiin: akneiholle, rosacea eli ruusufinni-iholle, POD eli perioraalidermatiitti-iholle, herkälle iholle, pigmenttihäiriöihin, juonteisiin tai esimerkiksi veltostuneelle ja elottomalle iholle. Tutkimustulokset ovat olleet oikein hyviä ja niitä on julkaistu lukuisissa johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Exuviance-tuotteet ovat tieteellisesti kehitettyjä, turvallisia ja tehokkaita

Exuviancen tuotteet ovat tieteellisesti kehitettyjä ja huolellisesti tutkittuja, minkä ansiosta ne ovat turvallisia ja tehokkaita käyttää.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille ihotyypistä ja iästä riippumatta, ne silottavat pintajuonteita ja ryppyjä, tasottavat pigmenttivirheitä, vähentävät kuivuutta ja ehkäisevät aknea.

Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja allergiatestattuja. Sarjan kosteusvoiteet eivät aiheuta komedoja eivätkä aknea, ja herkän ihon tuotteetkin ovat hypoallergeenisia.

Exuviance on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista sekä kosteuttamaan ja vahvistamaan ihoa. Tuloksena on huomattavasti raikkaampi ja nuorekkaampi iho.

Säännölliset hoidot vahvistavat ihoa ja sen suojamekanismia, ja näin hidastavat myös ikääntymisprosessia. Mitä aikaisemmin ehkäisevät hoidot aloitetaan, sitä kauemmin iho pysyy kauniina. Ihonhoitosarjan kuorinta-aineen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta pitoisuus on korkeampi ja pH- arvo alhaisempi, jolloin teho on erinomainen ilman ärsytystä.

Patentoidun amfoteerisen yhdisteen ansiosta kuorinta-aine on samaan aikaan hellävarainen mutta tehokas. Tämän vuoksi Exuviancen kuorinta-aineet sopivat myös herkälle iholle, joka ei siedä muita kuorinta-käsittelyitä.

KASVOHOIDOT


MEKAANINEN IHONPUHDISTUS 69.00 €

sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti ihomatorautaa käyttäen, naamion, sekä loppuvoiteet ja kulmien siistmisen.  hoito soveltuu kaikille ihoille jossa ilmenee mustapäitä.

SONOSCRUB, ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS 69.00 €

sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänilaitetta käyttäen, (hoidon yhteydessä poistetaan myös mustapäitä mekaanisesti, mikäli niitä on vähäisesti.) naamion sekä loppuvoiteet ja kulmien siistimisen

sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänilaitetta käyttäen, (hoidon yhteydessä poistetaan myös mustapäitä mekaanisesti, mikäli niitä on vähäisesti.) naamion sekä loppuvoiteet ja kulmien siistimisen.

MIESTEN PUHDISTAVA KASVOHOITO 65.00 €

Kirkastava ja hellävarainen kasvohoito miehiselle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänilaitetta käyttäen, (hoidon yhteydessä poistetaan myös mustapäitä mekaanisesti, mikäli niitä on vähäisesti.) naamion sekä loppuvoiteet ja kulmien siistimisen.

EXUVIANCE BOOSTER PIKAKASVOHOITO 50.00 €

Tehokas ja virkistävä kasvohoito kiireiselle. Alkupuhdistus, exuviance booster-kuorinta, tehonaamio, hoitovoiteet. 30 min. Toisen hoidon yhteydessä 45.00 €.

EXUVIANCE KULTA KASVOHOITO 85.00 €

Ihon vanhenemisen merkkejä häivyttävä ERITTÄIN TEHOKAS kasvohoito. Alkupuhdistus, uudistava peel-käsittely, hieronta, kultanaamio, hoitovoiteet, kulmien siistiminen. 60 min.

EXUVIANCE FRESH KASVOHOITO 85.00 €

Virkistävä, kosteuttava ja uudistava tehohoito. Alkupuhdistus, uudistava peel-käsittely, hieronta, peel off- tai voidenaamio, hoitovoiteet, kulmien siistiminen. 60 min.

ERIKOISKASVOHOIDOT JA LAITEHOIDOT


HYDRA PEEL – laitteella tehtävä ihonpuhdistus 95.00 €

HydraPeel – ihonhoitolaite poistaa epäpuhtaudet, kuolleen ihonsolukon, mustapäät, komedot ja keratiinijääämät iholta ja karvatupista. Samalla HydraPeel hoitonesteet kosteuttavat ja elvyttävät ihoa.

Exuviance Retinol Peel kasvohoito 129.00 €

Exuviance Radiance Peel on tehokas retinolipohjainen kuorinta. Kuorinta sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille.
Hoitoa ei suositella raskauden ja imetyksen aikana. LUE LISÄÄ HOIDOSTA

CARBOKSITERAPIA 98.00 €

Vallankumouksellinen hoito mm.rypyille, veltostuneelle iholle, pigmenttihäiriöille ja aknelle. Hoito on täysin luonnonmukainen ja  tehdään ilman laitteita. Tulokset ovat näkyvissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paras tulos kuitenkin saavutetaan sarjahoidolla. Hoitoja suositellaan 1-2 krt/ viikko. Jakson pituus määräytyy asiakkaan ihon tarpeen mukaan.

Lue lisää carboksiterapiasta blogistamme 

MIKRONEULAUS 130.00 €

Mikroneulaus aiheuttaa ihoon paljaalle silmälle näkymättömiä, hallittuja mikrovammoja, jotka stimuloivat kollageenin ja elastiinin luonnollista tuotantoa. Tämä epidermiksen ja dermiksen ihokerrosten stimulointi auttaa ihoa uusiutumaan nopeasti, kiinteyttämään ihokudosta ja vähentämään juonteita. Mikroneulauksella voidaan hoitaa monen ihon ongelmia, kuten acnea, juonteita ja ryppyjä, kuivuutta jne.  ja saamaan erinomaisia tuloksia. Hoito sis. kasvojen ja kaulan alueen käsittelyn. Decoltee + 30 €

Sarjahoitosuositus: Optimaalisten tulosten varmistamiseksi suositellaan 6 hoidon sarjahoitojaksoa. Hoidot voidaan tehdä n. 14 vrk välein. Sarjahoitohinta 120 €/krt. Sarjahoidon ajat varataan hoidon yhteydessä.

DERMAPLANNING 85.00 €

Erikoisterällä tehtävä erikoiskuorintahoito, joka sisältää erikoiskuorinnan, hieronnan ja naamion 60 min.

Dermaplanningia suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla. Se poistaa kuorinnan yhteydessä myös häiritsevän, kasvoja peittävän untuvaisen ihokarvakerroksen, mutta ei muuta karvan laatua paksummaksi tai jäykemmäksi. Hoito tekee ihon sileämmän näköiseksi. Ihosolujen uloimman kerroksen poistaminen myös auttaa sekä lääkeaineiden että kosmeettisten aineiden imeytymistä paremmin ihoon. Nämä ihosolut eivät enää toimi suojana, vaan ovat esteenä muille toimenpiteille ja/tai tuotteille.

Lue lisää DERMAPLANNING

 

THALGO I-BEAUTY:

Lue lisää Thalgon laitehoidoista

PURITY REVIVER  80.00 €

Tämä hoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Tarvittaessa poistamme myös mekaanisesti epäpuhtauksia. Hoidossa teemme hellävaraisen kaksoiskuorinnan ultraäänellä sekä käytämme PATENTOITUA sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin.

HYDRATION CORRECTOR  90.00 €

Tämä hoito tasapainottaa kosteusköyhän ihon, kirkastaa ihoa, rauhoittaa epämukavuuden sekä vie pois kiristävän tunteen iholta. Ihostasi tulee pehmeä ja hyvinvoiva. Hoidossa teemme hellävaraisen kaksoiskuorinnan ultraäänellä sekä käytämme PATENTOITUA sekventaalista ultraääntä lymfan aktivointiin. Imeytämme sekventaalisella ultraäänellä aktiiviaineet syvälle ihoon sekä stimuloimme solutoimintaa. Ihostasi tulee ensi hoidosta lähtien heleä, pehmeä sekä upean tuntuinen.

ANTI-AGEING ACTIVATOR 109.00 €

Esteettisen lääketieteen innoittamana tämä hoito keskittyy taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.Ihon nuoruuden aktivoiva ja liftaava kasvohoito uusimmilla huippu laitetekniikoilla napakoittaa ihoa ja muokkaa kasvonpiirteet uudelleen. Näet tuloksia jo ensimäisestä hoidosta lähtien. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä sekä radiofrekfrenssihoito kolmepolaarisella hoitopäällä. Radiofrekvenssi laitehoito yhdistettynä tehokkaisiin väliaineisiin. Nämä yhdessä palauttavat
ihon täyteläisyyden ja kiinteyden. Ihosi on hehkuva ja kasvot näyttävät nuorekkaammilta. Hoito sisältää hellävaraisen ultraäänipuhdistuksen sekä radiofrekvenssilaitehoidon.

WRINKLE CORRECTOR 119.00 €

Ihon juonteita ja epätataisuuksia siloittava kasvohoito uusimmilla huippu laitetekniikoilla häivyttää ikääntymisen merkkejä iholta. Näet tuloksia jo ensimäisestä hoidosta lähtien. Hoidossa tehdään hellävarainen kaksoiskuorinta ultraäänellä. PATENTOITU sekventaalinen ultraääni stimuloi solutoimintaa sekä radiofrekfrenssihoito kolmepolaarisella hoitopäällä kiinteyttää kudosta. laitehoidot yhdistettynä tehokkaisiin väliaineisiin palauttavat ihon täyteläisyyden ja kiinteyden. Ihosi silenee on hehkuva sekä kasvot näyttävät nuorekkaammilta.