Jalkahoidot

Kauniit, pehmeät jalat vaativat säännöllistä hoitoa ympäri vuoden. Jalkahoidossa olisi hyvä käydä säännöllisesti 1-3kk välein, jotta iho pysyy pehmeänä. Näin vältytään kovettumilta, kipeiltä känsiltä ja karheudelta. Jalkahoidot teemme aina tarkkuudella ja huolella, jotta saat ihanan kevyen tuntuiset jalat, jotka kuljettavat sinua niin arjessa kuin juhlassa. Jalkahoidoissa käytämme laadukkaita ja hyväksi havaittuja tuotteita ja huomioimme allergiat sekä sairaudet hoidossa. Meiltä löytyy kattava valikoima jalkojen hoitoon tarkoitettua kosmetiikkaa, kuten kuorintatuotteita, jalkavoiteita, vartaloljyä jne. Katso hinnat tästä

Jalkahoidot

Jalkahoito 65.00 €

Huolellinen jalkahoito; sopii miehille ja naisille. Kylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, voiteiden levitys.

Spa-jalkahoito 75.00 €

Täydellinen hemmottelu jaloille. Kuorinta, kylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta.

Jalkahieronta 40.00 €

Pieni hemmottelu väsyneille jaloille. kylvetys ja ihana hieronta.

 

Varpaankynsien geelilakkaus 50.00 €

Kaunis ja kestävä lakkaus viimeistelee varpaidesi lookin. Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen ja kestolakkaus. koristelut lisähintaisia, 1€/kynsi.

 

Jalkahoito ja varpaankynsien geelilakkaus 95.00 €

Jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, raspaus ja kovettumien poisto, hieronta, kestolakkaus. Valitse geelilakkaus lisäpalveluista jalkahoidon jälkeen. Koristelut lisähintaisia 1€/kynsi.