Jalkahoidot

Kauniit, pehmeät jalat vaativat säännöllistä hoitoa ympäri vuoden. Jalkahoidossa olisi hyvä käydä säännöllisesti 1-3kk välein, jotta iho pysyy pehmeänä. Näin vältytään kovettumilta, kipeiltä känsiltä ja karheudelta. Jalkahoidot teemme aina tarkkuudella ja huolella, jotta saat ihanan kevyen tuntuiset jalat, jotka kuljettavat sinua niin arjessa kuin juhlassa. Jalkahoidoissa käytämme Exuviance ihonhoitosarjaa.

 

Jalkahoito 65.00 €

Huolellinen jalkahoito; sopii miehille ja naisille. Kylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta.

Spa-jalkahoito 75.00 €

Täydellinen hemmottelu jaloille. Kuorinta, kylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto, hieronta ja lakkaus.

Jalkahieronta 40.00 €

Pieni hemmottelu väsyneille jaloille. kylvetys ja ihana hieronta.

 

Varpaankynsien kestolakkaus 50.00 €

Kaunis ja kestävä lakkaus viimeistelee varpaidesi lookin. Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen ja kestolakkaus. Voit valita yksivärisen tai ranskalaisen lakkauksen. koristelut lisähintaisia, 1€/kynsi.

 

Jalkahoito ja varpaankynsien kestolakkaus 95.00 €

Jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, raspaus ja kovettumien poisto, hieronta, kestolakkaus. Voit valita yksivärisen tai ranskalaisen kestolakkauksen. Koristelut lisähintaisia 1€/kynsi.