HOITOPAKETIT

Hoitopaketit ovat oivallisia lahjaideoita, kun haluat antaa hänelle vain parasta!

Beauty & Wellness hemmottelupäivä 190 min 175.00 €

Hoitokokonaisuus hänelle, jolle haluat antaa hemmottelua päästä varpaisiin! Hoito sisältää kasvohoidon, SPA-käsihoidon, sekä SPA- jalkahoidon. Ihana lahjaidea!

Your Beauty hemmottelupaketti 90 min 95.00 €

Tämän hoidon avulla heräät uuteen hehkuun tehokkaan Exuviance hoidon avulla. Hoito sisältää kasvohoidon, käsien hieronnan naamion vaikutusajalla ja kestovärjäykset ripsiin ja kulmiin sekä kulmien muotoilun. Ihana lahjaidea!

Relax paketti 70.00 €

sisältää 30 min niska-hartiahieronnan, kirkastavan kuorinta-naamiohoidon kasvoille (30 min), sekä jalkaterien hieronnan naamion vaikutuksen aikana. 60 min.

Odottavalle äidille – Mom to be 90 min 99.00 €

Tämä ihana hoitopaketti virkistää odottavan äidin väsyneitä ja turvonneita jalkoja ja kaunistaa kädet. Hoito sisältää   virkistävän ja kosteuttavan kuorinnan sekä syvärentouttavan jalkaterien ja alasäärien hieronnan sekä manikyyrin, jossa kuoritaan ja hierotaan kädet, siistitään kynnet ja hoidetaan kynsinauhat ja viimeistellään kynnet kauniilla lakkauksella. Sisältää valitun sävyn kynsilakan mukaan.Huomaathan, että teemme hoitoa vasta raskausviikolla 12+ eteenpäin.

Odottavalle äidille – BEAUTIFUL MOM 150 min 150.00 €

Täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus koostuu rentouttavasta jalkahoidosta ja kasvohoidosta. Jalat kylvetetään ja kuoritaan, siistitään kynnet ja kynsinauhat , poistetaan kovettumat sekä tehdään rentouttava, turvotusta vähentävä hieronta jalkateriin ja pohkeen alueelle. Kasvohoito asiakkaan tarpeisiin räätälöidystä käsintehtävien hoitojemme valikoimasta. Hoito tehdään äidin tuntemukset ja raskauden vaihe huomioiden. Hoito sisältää hedelmiä tai marjoja kauden mukaan. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa. Huomaathan, että teemme hoitoa vasta raskausviikolla 12+ eteenpäin.