Tuotteet ja hoidot

 

 

Käytämme kaikissa hoidoissa alan huippusarjoja, jotta voimme varmistaa asiakkaallemme mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen.

Kasvohoitoihin käytämme ammattikosmetiikkasarjaa Exuviance, Ripsien kestotaivutukseen ja kulmien laminointiin käytämme Yumi Lashesia, Kynsien kestolakkaukset ja kynsien geelaukset teemme CND Shellac- sarjalla, sokeroinnit Lapinnniemen helmi sekä Alexandria sokereilla.

Kasvohoidot

Lähes kaikki kasvoille tehtävät hoidot teemme Exuviance ihonhoitosarjalla. Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Exuviance on patentoinut keksimänsä alfahydroksihappoteknologian (AHA).

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

Lue lisää Exuviancesta

 

 

Ripsien kestotaivutukset

Kulmakarvojen laminoinnit

Kestovärjäykset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain 60minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.
Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!
Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

 

YUMI™ Brows -käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille. Uusi YUMI™ Lashes & Brows -versio 2.0 on kehitetty, valmistettu ja sertifioitu Ranskassa.

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.

YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMI™ Brows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.

Lue lisää Yumi Lashesta

Karvanpoistot sokeroinnilla

Sokerointi tarkoittaa karvanpoistoa sokerimassalla, joka meillä on Suomessa kehitettyä Lapinniemen Helmi-sokeria. Se sisältää vain glukoosia, fruktoosia ja maltoosia eikä mitään ylimääräistä. Sokeroinnin aluksi iho puhdistetaan hoitavalla puhdistusgeelillä, puuteroidaan, sen jälkeen tehdään itse sokerointi ja hoidon päätteeksi iho kosteutetaan rauhoittavalla voiteella. Sokerimassa levitetään iholle vastakarvaan ja vedetään pois myötäkarvaan, jolloin sokeriin tarttuneet ihokarvat ja kuollut ihosolukko irtoaa.

Sokerointi vs. muut karvanpoistomenetelmät

Kun vertaamme sokerointia muihin menetelmiin, nousevat esille sen monet hyvät ominaisuudet. Sokeroinnissa ihokarvat poistetaan myötäkarvaan, joten se sattuu vahausta vähemmän. Vesiliukoisena tuotteena sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, mutta vie kuolleen solukon mennessään, joten se toimii erinomaisena kuorintana iholle. Karvat lähtevät niin sanotusti juurineen, joten tulos kestää höyläystä pidempään, ja karvat eivät kasva takaisin terävänä sänkenä. Kun karva tuhotaan sokeroinnilla tarpeeksi monta kertaa, se alkaa kasvaa hennompana ja harvempana ja voi lopettaa kasvun jopa kokonaan. Yleisin käyntiväli on 3-4 viikkoa, mutta sokerilla voidaan poistaa jo 2 mm pituista karvaa. Mitään villahousuja ei siis tarvitse odotella, jotta voit tulla sokerointiin. 🙂

Bikinialueen sokerointi – kehtaanko tulla?

Sokeria on turvallista käyttää päästä varpaisiin. Erityisen suosittuja alueita ovat sääret, kainalot ja intiimialue. Monia jännittää ajatus bikinialueen sokeroinnista, mutta aivan turhaan. Saamme usein kysymyksiä aiheesta ”kuinka voit tehdä sellaista työksesi?”. Kosmetologin näkökulmasta iho on samanlaista joka paikassa ja ”kaikki on jo nähty”, joten meille sokerointi ei ole sen kummempi työtehtävä kulmakarvoihin kuin bikinialueellekaan.  Meille uskaltavat huoletta tulla myös ensikertalaiset, ei tarvitse jännittää!

Kenelle sokerointi sopii?

Sokerointi on itse asiassa todella mukavaa vaihtelua muihin hoitoihin, koska sen myötä asiakkaiden kanssa tulee juteltua kuulumiset ja päivän polttavat puheenaiheet säännöllisin väliajoin. Meillä kanta-asiakkuus palkitaan: sokerointiasiakkaat saavat ensimmäisellä käynnillään etukortin, jota näyttämällä sokeroinnista saa silloin tällöin alennusta. Sokerointi sopii oikeastaan kaikille, ainoastaan miesten brasilialaista sokerointia meillä ei ole valikoimassa. Miehet ovat kuitenkin tervetulleita sokeroimaan esimerkiksi jalkoja, kainaloita, selkää ja rintaa.

Sokeroinnin ikäraja on meillä 16 vuotta, brasilialaisessa 18 vuotta.

Sattuuko sokerointi?

Toinen todella usein kysytty kysymys on ”sattuuko se?”. Tuntemus on hyvin yksilöllinen ja riippuu myös sokeroitavasta alueesta. Jokainen asiakas on selvinnyt sokeroinnin mahdollisesti aiheuttamasta kivusta hienosti loppuun asti, hoito on saatu aina tehtyä ja useimmiten asiakas on unohtanut kivun jo kassalle mennessä. Lopputulos todella palkitsee ja ylittää mahdollisen nipistyksen!

Kun sokerointia tehdään säännöllisesti ja karvankasvu heikkenee, myös kipu vähenee. Tekniikka vaatii harjoittelua. Toki väärällä tekniikalla tehty sokerointi sattuu enemmän, eivätkä karvatkaan välttämättä lähde toivotulla tavalla, joten kannattaa valita ainakin ensimmäisellä kerralla hoitola, jossa sokerointia tehdään paljon.

Kauppakatu 5, 40100 Jyväskylä

HUOM! Muutamme uusiin tiloihin 19.7.2021 alkaen Yliopistonkatu 32, Torikulma 2. krs

Myymälä avoinna MA - PE  10 - 17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan MA - SU 8-21

p.050 502 0140

info@sinunkauneus.com