Thalgo iBeauty laite tarjoaa 3 nykyaista ja tehokasta laitetekniikkaa, joiden avulla iholle saadaan aikaan kirusgista toimenpidettä vastaavia tuloksia, ilman ihon pinnan rikkomista. Ainutlaatuinen laitteemme mahdollistaa myös eri laitetekniikkojen yhdistämisen, jolloin voimme tarjota asiakkaalle erityisen ja ihoa kolmitasoisesti hoitovan kokonaisuuden.


Ultraäänikuorinta yhdessä erityisen ammattilaisen käyttämän väliaineen kanssa kuorii ihon kivuttomasti, hellävaraisesti ja tehokkaasti. Nopeataajuuksinen mekaaninen värähtely luo iholle ikäänkuin paineaallon joka työntää epäpuhtaudet ihohuokosista pois ilman puristelua. Hoitoa voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, joko erillishoitona tai yhdistettynä muihin laitetekniikkoihin.

Patentoitu Ultraääni on laitteemme toinen erityinen tekniikka. Tällä tekniikalla voidaan ihoon imeyttää poikkeuksellisen tehokkaasti vaikuttavia aktiiviaineita, tehostaa lymfan kiertoa, hoitaa syviä ryppyjä tai tasapainottaa ihon toimintoja. Kosmetologisi valitsee ihollesi sopivan ohjelman. Patentoitu ohjelmisto varmistaa hoitotuloksen ja on tae laadusta!

Kolmas erityinen tekniikkamme on RF eli radiofrekvenssi. Thalgon käyttämä kolmipolarinen hoitopää on uusinta teknologiaa. Erityinen hoitopää varmistaa sen että energiaa ei menetetä ja että energia kohdistuu kudokseen tarkasti ja turvallisesti. Ihon pintalämpö pysyy normaalina, kohdennetun energian lämmittäessä ja aktivoidessa ihonalaiskudosta.
Radio-Frekvenssin korkeataajuinen mikrovirta stimuloi kollageenia ja elastiinia. Fibroplastisolut, jotka vastaavat kudoksen ja sen tukikuitujen jälleenrakentamisesta aktivoidaan. Fibroplastisolut tuottavat uusia kollageenisäikeitä jolloin iho napakoituu hoitosarjan edetessä pitkäksestoisesti. Jo olemassa olevat kollageenkuidut supistelevat hoidon aikana saaden aikaan iholle välittömän ja näkyvän hoitotuloksen. Lämmön aikaansaama vasodilaatio auttaa mikroveren- ja lymfankiertoa, jolloin kudoksissa olevat kuona-aineet pääsevät poistumaan ja solukalvojen läpäisevyys paranee.
Radio-Frekvenssi silottaa, liftaa ja kiinteyttää ihoa näkyvästi jo ensihoidolla. Hoito kohdennetaan kokonaisvaltaisesti kasvojen ja kaulan alueelle. Erityistä huomiota tarvitsevia kohtia on usein, leukapielten roikkuva iho, nasolabiale juonteet, silmänympärysiho sekä veltostunut kaulan iho.
RF hoito on asiakkaalle erittäin miellyttävää ja rentouttavaa. Hoito tuntuu iholla ylellisenä syvälämpönä, kasvojen lihakset voivat rentoutua ja rytmikäs liike vaivuttaa lähes uneen. Iho on hoidon jälkeen rauhallinen, kuulas, liftattu, ei punoita ja arjen askareita voi jatkaa normaaliin tapaan.