Nyt meiltäkin huippusuosion saaneet magneettiripset! 35€/pari.

Voit tulla paikan päälle sovittamaan ja tarvittaessa opastamme laitossa =)

Järjestämme myös sovitusiltoja, seuraa tiedotteluamme facebookista https://www.facebook.com/Sinunkauneuscom

Landén Lashes magneettiripset ovat Suomessa suunnitellut erittäin laadukkaat magneettiripset joilla on oikein huollettuna useita kymmeniä käyttökertoja. Magneettiripset ovat “cruelty free” ja sopivat myös herkkäsilmäisille.

Kaikki malliston magneettiripset ovat huolellisesti käsin valmistettuja ja kiinnitetty 2.8cm pitkään erittäin ohueen mutta kestävään ripsinauhaan. Materiaaleina on käytetty vain laadukkainta ja kalleinta synteettistä silkkikuitua, joka on turvallisin vaihtoehto myös herkille silmille. Valikoimissa on tällä hetkellä 6 erilaista mallia näyttävästä luonnolliseen. Ripsi kapenee kärkeä kohden mutta voit tarvittaessa lyhentää pituutta. Magneetit tulevat molemmille reunoille sekä keskelle.

Käyttöohjeet

  1. Voit muotoilla kaikki ripsiliuskat ensin kaarevaan muotoon helpottaaksesi niiden laittamista.
  2. Ota ensin ripsiliuska, jossa magneetit ovat alapuolella. Aseta ripsiliuska omien ripsiesi yläpuolelle niin lähelle ulkonurkkaa ja ripsirajaa kuin mahdollista. Jätä liuska siihen.
  3. Ota sen jälkeen ripsiliuska, jossa magneetit ovat yläpuolella. Aseta liuska silmää räpäyttämättä omien ripsiesi alapuolelle ja yhdistä ripsiliuskojen magneetit toisiinsa.
  4. Poista ripset ottamalla magneetit sormiesi väliin ja liu’uta magneetit
    irti toisistaan. Huom! Älä revi magneettien ollessa kiinni toisissaan etteivät ripset vahingoitu!
  5. Vinkki: Päästäksesi lähemmäs ripsirajaa voit asettaa alaliuskan pinseteillä ja samanaikaisesti nostaa toisella kädellä yläluomea. Muistathan, että harjoitus tekee mestarin!
  6. Vinkki: Oikein huollettuna ripsilla on useita kymmeniä käyttökertoja. Magneettiripset pitää puhdistaa öljyttömällä meikinpoistoaineella tai vaahdolla ja antaa kuivua aina ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Pidettävä poissa lasten ja eläinten lähettyviltä.

www.landenlashes.fi