Loka- ja marraskuu ovat niitä pimeimpiä ja sateisimpia kuukausia, jolloin kaipaamme vähän jotain lisäpiristystä. Panostamme hoitolassamme nyt erityisesti tunnelman luomiseen kynttilöillä ja rentouttavalla musiikilla, jotta saisit jotain ihanaa jokaiselle aistille hoidon aikana!

 

 

Olemme avanneet uudet nettisivut

Uusien sivujen myötä löydät enemmän tietoa hoidoistamme, tuotteistamme ja myös meistä. Uutena lisänä tulee myös paljon toivottu BLOGI, johon postaamme ajankohtaisia juttuja kauneuteen ja hyvinvointiin liittyen! Käy kurkkaamassa =)

Nettiajanvaraus pysyy ennallaan, eli tuttu Timma löytyy edelleen, josta voi käydä helposti varaamassa aikoja hemmotteluun 24/7.

 

Loka- marraskuun edut

Käsien kuorinta- hierontahoito kaupan päälle (arvo 15,-)

Tarjoamme kaikkiin kasvohoitoihin kaupan päälle ihanan käsien kuorinnan ja hieronnan (arvo 15,-). Kuorinta poistaa iholta hilseilevän ihosolukon ja hieronta puolestaan rentouttaa sekä vilkastuttaa verenkiertoa ja saa kylmätkin kädet lämpenemään! Teemme kaikki hoidot huippulaadukkaalla EXUVIANCE- ihonhoitosarjalla.

 

Lisäpalvelut

Olemme lanseeranneet uudet LISÄPALVELUT. Nyt voit helposti varata kasvo- tai jalkahoitosi yhteyteen uusia hemmottelevia lisäpalveluita edullisesti, jotka tehdään naamion tai kylvyn aikana.

Esimerkkinä:

  • kynsien viilaus ja lakkaus 10,- (jalka- tai kasvohoidon yhteydessä)
  • Silmänympäryshoito 10,- (kasvohoidon yhteydessä)
  • Dekolteehoito 15,- (kasvohoidon yhteydessä)
  • Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu 18,- (jalka- tai kasvohoidon yhteydessä)

 

Uutta ripsienpidennyksiin

Lähiviikkoina tulossa huippu-uutuus ripsienpidennyksiin, pysy kuulolla, julkaisemme asiasta tiedotteen facebookissa ja instagramissa =)