Tässä pieni kurkistus käyttämäämme tuotesarjaan, johon olemme ihastuneet ikihyviksi! =)

Aloitetaan A:sta..tai tässä tapauksessa E:stä; E niinkuin Exuviance.

Exuviance on laadukas ja tuloksellinen ihonhoitosarja, jolla on lääketieteellinen perusta. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA).  Lääketieteellisellä ihonhoidolla tarkoitetaan ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät tieteellisesti tutkittuja vaikuttavia aineita,  tässä tapauksessa AHA-happoja, retinolia, vitamiineja ja antioksidantteja.

Alfahydroksihapoiksi (AHA) kutsutaan luonnollisesti esiintyviä happoja, joita esiintyy hedelmissä ja muissa elintarvikkeissa (sitruuna-, manteli-, omena- ja maitohappo).

Exuviance -Sinun Kauneus

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu:

  • stimuloimaan solujen uudistumista
  • kosteuttamaan ihoa ja
  • edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia.

Näillä keinoin ihosta tulee kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi. Kauneushoitolassa toteuttujen hoitojen lisäksi säännöllisellä kotihoidolla ihosi kunto paranee:

  • pintajuonteet vähenevät,
  • pigmenttiläiskät vaalenevat,
  • epäpuhtauksien määrä pienenee sekä
  • ihosi saa kosteutta.

Mikä parasta, sarja sopii myös herkälle iholle!

On hyvä muistaa, että kaikki AHA-tuotteet eivät ole samanlaisia, vaan niiden tehokkuus perustuu eri tekijöihin: pH-arvoon, kemialliseen koostumukseen ja AHA-hapon tyyppiin.

Exuviancen patentoitu amfoteerinen yhdiste takaa tuotteiden turvallisen käytön ilman ihoärsytystä.

Kauneushoitola Sinun Kauneus -Exuviance

Tulemme kertomaan jatkossa paljon lisää ihastuttavasta Exuviancesta ja otamme mielellämme vastaan kysymyksiä tai aiheita, joista haluatte kuulla lisätietoa!

Ps. Oletko valmis ottamaan askeleen kohti hyvinvoivaa ja tervettä ihoa? Tervetuloa testaamaan Exuviance-hoito ja kuulemaan lisätietoa juuri sinulle sopivista tuotteista sekä hoidoista.