Kestopigmentointeja eli kestomeikkejä tehdään pigmentointilaitteella. Pigmentointi ei mene yhtä syvälle ihoon kuin tatuointi, ainoastaan ihon pintakerroksiin, joten pigmentointi häviää iholta haalistuen 1-5 vuodessa.

Pigmenttien pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistä ja jälkihoidosta, jota tulee noudattaa tarkasti. Kestopigmentointiammattilainen osaa tehdä kestopigmentoinnit oikeaan ihon syvyyteen aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä.
Ennen pigmentointia piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat. Käytämme erikoistyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon mukaan.
Tekijä muokkaa ääriviivoja, kunnes muoto on toivottu ja hyvä. Tässä kohtaa kannattaa aina olla avoin ja rehellinen ja antaa kaikki palaute, sillä pigmentointi on pysyvä.
Kun olet hyväksynyt kulmiesi mallin, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihosi ja hiustesi väriin parhaiten. Sekoitamme värisävyn muutamasta eri pigmentistä.
Kulmien ääriviivoja emme tee pigmentillä, ja ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Huulien pigmentoinnissa vaiheet ovat samat, eli huulien suunnittelu ja värin valinta, ääriviivojen piirtäminen ja huulien värittäminen pigmentointilaitteella.
Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta sekä käytetystä kestopigmentointitekniikasta. Pigmentti voi pysyä huonommin rasvaisella iholla.
Ennen ajanvarausta tutustu erittäin huolellisesti hoidon tietoihin. Jos olet epävarma hoidon soveltuvuudesta itsellesi tai haluat lisätietoja toimenpiteestä, otathan meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme.

Ikäraja kestopigmentointiin on 18 vuotta.
Shadow-tekniikalla kulmat täytetään pyörivin liikkein pigmentointikoneella. Lopputulos on microbladingiä tai 3D-kestopigmentointia vahvempi, kestävämpi ja muistuttaa hieman enemmän meikkiä.
Shadow-tekniikalla voidaan tehdä vaaleaa/luonnollista mutta myöskin tummempaa lopputulosta, jolla saa meikatun näköistä jälkeä.

Ensimmäisellä pigmentointikerralla aikaa kuluu yleensä noin 2-3 tuntia, josta osa käytetään suunnitteluun. Pigmentointiin kuuluu meillä vahvistus kerta noin 8-12vko kuluttua jolloin voidaan tarpeen mukaan vielä korjailla kulmia, mikäli ensimmäisellä kerralla väri ei olisi tarttunut kaikkialle tasaisesti.
Shadow-tekniikalla tehdyt kestopigmentoinnit kestää tyypillisesti ihossa 2-3vuotta ja se haalistuu ihosta tasaisesti koko käsitellyltä alueelta.
Silmien rajaukset teemme klassisella eyliner rajauksella. Huulet 3D-tekniikalla, huulet rajataan ja väri häivytetään siten että koko huulet näyttävät kevyesti punatuilta. Pigmentoinnilla voi korostaa kauniisti vaaleita huulia, pystytään myös korjaamaan huulien epäsymmetriaa ja tuomaan täyteläisyyttä sekä vahvistamaa hävinnyttä tai epätarkkaa huultenrajaa.

Käytämme Swiss Colorin väripigmenttejä, jotka ovat laadukkaita ja turvallisia iholle.
Pigmentointi vaihe vaiheelta:
1. Konsultaatio, jossa suunnitellaan kulmien tai huulten muoto ja väri ja käydään läpi toimenpiteeseen liittyvät seikat sekä kotihoito.
2. Kulmien tai huulten piirtäminen, ennen toimenpidettä kulmien ääriviivat piirretään iholle kulmakynän ja kulmatyökalun avulla.
3. Pigmentointi toimenpide, jossa kulmat(tai huulet) piirretään ihoon pigmenttiaineella ja -koneella.
4. Jälkihoito kotona, saat tähän kirjallisen ohjeen mukaan.
5. Vahvistuskäsittely, tehdään tarpeen mukaan noin 8 vkon kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. Vahvistushoito tulee tehdä viimeistään 12 viikon kuluttua
ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoitoväliä ei voi pitkittää, eikä käyttämättä jätettyä vahvistusta hyvitetä hoidon hinnasta.

Silmien rajauksessa vaiheet ovat myöskin samat!
Pigmentointiin saat halutessasi puudutuksen, joka tehdään yleensä vasta ensimmäisen kierroksen jälkeen. Kerro mikäli sinua jännittää niin voimme miettiä tarvitaanko esipuudutusta. Esipuudutusta ei välttämättä tarvita, koska toimenpide on yleensä mainettaan kivuttomampi.