Henkilökunta

 

Kauneushoitola Sinun Kauneus on palvellut Jyväskylässä  jo vuodesta 2007!

Olemme kaikki kosmetologin ammattitutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

 

 

 

Nähdään rentoutumisen merkeissä!

SAILA

SAILA

Hei, Olen Saila, Kauneushoitola Sinun Kauneuden omistaja ja yrittäjä.

Kosmetologin työssä yhdistyy moni asia, jotka ovat lähellä sydäntäni; asiakaspalvelu ja sosiaalinen kanssakäyminen, kauneus ja hyvinvointi, jne. Hoitolayrittäjänä työpäiväni koostuvat hoitojen tekemisestä, markkinoinnista, kirjanpidosta, juoksevien asioiden hoitamisesta,  ja ja..lista on pitkä ja siksi tämä työ (tai sanoisin ennemminkin elämäntapa) on rikasta ja antoisaa. En vaihtaisi päivääkään pois!

Teen kaikkia kosmetologin töitä, erityisesti pidän kasvohoitojen tekemisestä. Saan usein palautetta hoitavista käsistäni.

Töiden ulkopuolella nautin ajasta perheeni kanssa, johon kuuluu aviomies sekä kolme ihanaa tytärtä.

Valmistuin kosmetologiksi 2009. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2007. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon vuonna 2006. Aiemmin olen työskennellyt ravintola-alalla esimiestehtävissä sekä opiskellut kaupallista alaa. Toimin 2/2020 alkaen myös Yumi Lashes-kouluttajana Jyväskylän alueella.

PAULIINA

PAULIINA

Hei olen Pauliina. Toimin kosmetologina sekä ripsiteknikkona kauneushoitola Sinun Kauneudessa. Ammattiini valmistuin keväällä 2016 Jyväskylästä. Kosmetologin työt sekä asiakkaiden monipuolinen palvelu on lähellä sydäntäni. Luonteeltani olen iloinen ja reipas. Räväkkää rempseyttä löytyy ripaus, mutta kanssani pääset myös rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä olosta.

Teen kaikkia kosmetologin töitä, mutta ehdottomasti lempitöihini kuuluu sokeroinnit päästä varpaisiin.

Vapaa-aikani vietän mieheni, ystävieni sekä perheeni kanssa

JENNI

JENNI

Hei, olen Jenni, Jyväskylästä 2016 ammattiini valmistunut kosmetologi ja ripsiteknikko.

Minulle on tärkeää, että meillä on täällä rento ja hyvä ilmapiiri, jonne kaikkien olisi miellyttävä tulla ja jokaisesta kohtaamisesta jäisi hyvä mieli. Pidän kosmetologin työn vaihtelevuudesta sekä erilaisten hoitojen, että asiakkaiden osalta. Lempitöitäni kuitenkin ovat kasvohoidot ja sokeroinnit.

Luonteeltani olen iloinen, positiivinen ja rempseä. Kanssani pääset höpöttelemään, nauramaan, rentoutumaan tai ottamaan päiväunet, sinä päätät!

Vapaa-aikani menee touhuillessa monen asian parissa. Harrastan aktiivisesti tanssia ja tanssistudiolla arki-iltoina suuren osan ajastani vietänkin. Kotoani löytyy brasilianterrieri Coco, jonka kanssa touhuileminen ja agilityn harrastaminen kuuluu isosti elämääni. Myös ystävien ja perheen näkeminen, kuntosalilla hikoilu, talvisin avantouinti ja matkustelu ovat minulle mieleistä puuhaa.

 

 

TUULIA

TUULIA

Hei olen Tuulia. Toimin kosmetologina ja ripsiteknikkona kauneushoitola Sinun Kauneudessa. Ammattiini valmistuin 2018 ja olen siitä lähtien työskennellyt kosmetologina kauneushoitolassa Tampereella.

Teen kaikkia kosmetologin töitä ja nautin työn vaihtelevuudesta ja siitä, että pääsen kohtaamaan erilaisia ihmisiä työssäni.

Luonteeltani olen ystävällinen, rehellinen ja sosiaalinen.

Vapaa-ajallani nautin ulkoilusta ja läheisteni kanssa yhteisestä ajasta.  Tervetuloa !

 

Kauppakatu 5, 40100 Jyväskylä

HUOM! Muutamme uusiin tiloihin 19.7.2021 alkaen Yliopistonkatu 32, Torikulma 2. krs

Myymälä avoinna MA - PE  10 - 17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan MA - SU 8-21

p.050 502 0140

info@sinunkauneus.com