Henkilökunta

 

Kauneushoitola Sinun Kauneus on palvellut Jyväskylässä  jo vuodesta 2007!

Olemme kaikki kosmetologin ammattitutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin alati kehittyvällä alallamme.

 

 

 

Nähdään rentoutumisen merkeissä!

SAILA

SAILA

Hei, Olen Saila, Kauneushoitola Sinun Kauneuden omistaja ja yrittäjä.

Kosmetologin työssä yhdistyy moni asia, jotka ovat lähellä sydäntäni; asiakaspalvelu ja sosiaalinen kanssakäyminen, kauneus ja hyvinvointi, jne. Hoitolayrittäjänä työpäiväni koostuvat hoitojen tekemisestä, markkinoinnista, kirjanpidosta, juoksevien asioiden hoitamisesta,  ja ja..lista on pitkä ja siksi tämä työ (tai sanoisin ennemminkin elämäntapa) on rikasta ja antoisaa. En vaihtaisi päivääkään pois!

Teen kaikkia kosmetologin töitä, erityisesti pidän kasvohoitojen tekemisestä. Saan usein palautetta hoitavista käsistäni.

Töiden ulkopuolella nautin ajasta perheeni kanssa, johon kuuluu aviomies sekä kolme ihanaa tytärtä.

Valmistuin kosmetologiksi 2009. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2007. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon vuonna 2006. Aiemmin olen työskennellyt ravintola-alalla esimiestehtävissä sekä opiskellut kaupallista alaa. Toimin 2/2020 alkaen myös Yumi Lashes-kouluttajana Jyväskylän alueella.

PAULIINA

PAULIINA

Hei olen Pauliina. Toimin kosmetologina sekä ripsiteknikkona kauneushoitola Sinun Kauneudessa. Ammattiini valmistuin keväällä 2016 Jyväskylästä. Kosmetologin työt sekä asiakkaiden monipuolinen palvelu on lähellä sydäntäni. Luonteeltani olen iloinen ja reipas. Räväkkää rempseyttä löytyy ripaus, mutta kanssani pääset myös rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä olosta.

Teen kaikkia kosmetologin töitä, mutta ehdottomasti lempitöihini kuuluu sokeroinnit päästä varpaisiin.

Vapaa-aikani vietän mieheni, ystävieni sekä perheeni kanssa

TUULIA

TUULIA

Hei olen Tuulia. Toimin kosmetologina ja ripsiteknikkona kauneushoitola Sinun Kauneudessa. Valmistuin kosmetologiksi 2018 , jonkajälkeen työskentelin kauneushoitolassa Tampereella. Sinun Kauneudessa olen aloittanut heinäkuussa 2020.

Teen kaikkia kosmetologin töitä ja nautin työn vaihtelevuudesta ja siitä, että pääsen kohtaamaan erilaisia ihmisiä työssäni.

Luonteeltani olen ystävällinen, rehellinen ja sosiaalinen.

Vapaa-ajallani nautin ulkoilusta ja läheisteni kanssa yhteisestä ajasta.  Tervetuloa !

 

OUTI

OUTI

Moikka, olen Outi ja olen valmistunut kosmetologiksi keväällä 2016 Jyväskylän ammattikoulusta, kosmetologin opintojen ohessa opiskelin myös ylioppilaaksi ja sain valkolakin joulukuussa 2016.
Kosmetologin työstä minulla on vankkaa osaamista, olen työskennellyt alalla jatkuvasti valmistumisestani saakka.
Asustelen Tikkakoskella ostimme alkuvuodesta mieheni kanssa rivitalo asunnon, joten vapaa aika kuluu nopeasti paikkoja mieleisiksi laitellessa. Vapaa ajallani kuuntelen intohimoisesti äänikirjoja ja niiden kanssa käyn myös kävely lenkeillä ja treenaan vaihtelevasti kotona ja kuntosalilla.

Koulutukseni:
Klassiset ripsipidennykset
Volyymiripsipidennykset
Kestotaivutukset
Shellac-kestolakkaus
Cnd Plexi gel
Sokeroinnit
Kuumakivihieronta
Exuviance

Jo koulussa lemppari hoidoiksi minulle tuli kasvohoidot sekä sokeroinnit ja erityisesti nautin työssäni ripsien teosta.
Atooppisen ja kuivan ihon hoitoon suhtaudun erityisellä intohimolla, koska itselläni on atooppinen iho ja uskon pystyväni auttamaan monia atopiasta kärsiviä asiakkaitani.

Olen työssäni erityisen tarkka ja huomaavainen ja haluan aina että asiakas tuntee olonsa mahdollisimman hyväksi ja rentoutuneeksi koska olen myös itse melkoinen nautiskelija ja pidän hoidoissa rentoutumista. Haluan jakaa teille samaa hyvän olon tunnetta.

Kosmetologina haluan kehittyä ammatissani jatkuvasti ja kouluttautua mahdollisuuksien mukaan että pysyn ajan hermoilla, jotta osaisin palvella asiakkaitani ja vastata kaikkiin teidän kysymyksiinne parhaalla mahdollisella tavalla.  Tule juuri sellaisena kuin olet.
Kanssani voit jutella niitä näitä taikka halutessasi voimme olla aivan hiljaa ja saat rentoutua ja ottaa vaikka päiväunet!
Nähdään pian, ❤️:llä Outi

 

Yliopistonkatu 32, Torikulma, 40100 Jyväskylä

Myymälä avoinna MA - PE  10 - 17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan MA - LA 8-20

p.050 502 0140

info@sinunkauneus.com