Kanta-asiakaskirje marras-joulukuu

Vuosi 2020 kääntyy kohti loppuaan, ja lämmin syksy muuttuu hiljalleen viileneviksi talvipäiviksi. Ihomme kaipaa suojaa ja vahvistusta talven viimalta. Nyt on siis oiva aika tulla varmistamaan, että ihon hoidossa on kaikki kunnossa. Löydät meiltä kattavat vaihtoehdot kasvohoitohin ja ihon kotihoitoon.

UUTUUS! Nyt uutena kasvohoitovaihtoehtona “alkustartti ihonhoitoon”

Madalsimme kynnystä sinulle varata aika kasvohoitoon, jos koet vaikeaksi tehdä valintaa kaikista ihanista hoidoistamme.
Tässä hoidossa kartoitamme ihosi tarpeet ja sinun toiveet, jonka pohjalta räätälöimme hoidon kasvoillesi sopivaksi. Hinta muodostuu käytettyjen tuotteiden ja laitteiden sekä ajan perusteella. Saat aina pyytää hinnan ennen ostopäätöstä, ja räätälöimme hoidon kukkarollesi sopivaksi, eli ei ikäviä yllätyksiä =)

 

 

Exuviancen loppuvuoden tuotekampanjassa on tehokosteuttava HydraFirm-yövoide, joka sisältää hyaluronihappoa sekä sheavoidetta. Erinomainen tuote kosteuttamaan kuivuuteen taipuvaista talvi-ihoa.

Joululahja sinulle: HydraFirmin ostajalle (74,-) Hydrating eye-silmänympärysvoide KAUPAN PÄÄLLE! (Arvo 49,-)
Tätä tarjousta ei kannata jättää käyttämättä!

 

 

Marras-joulukuun etuna asiakkaillemme tarjoamme suositut Yumi lashes-kestotaivutuksen eli lash lift sekä Yumi brow-kulmien laminoinnin tarjoushintaan.

Yumi lashes 75€ (norm. 85€)
Yumi brows 55€ (norm. 65€).

Mikäli haluat ottaa nämä molemmat huippusuositut palvelumme, saat ne yhteishintaan110€! Huomioimme hinnan maksuvaiheessa.

Hoidon jälkeen suosittelemme hoitavaa Yumi seerumia 29€ (norm. 37€).
Nyt kannattaa tulla laittamaan katse sädehtimään ja kulmat ojennukseen!

 

Tilaa uutiskirjeemme etusivulla olevasta kentästä ja saat kuulla tarjouksemme ensimmäisten joukossa!

 

 

KORONAN VAIKUTUS HOITOLAAMME

Koronatilanteen vuoksi palaamme jälleen olemaan auki varaustilanteen mukaan, kuten keväällä.

Ajanvarauksessamme on nyt hyvin vapaita aikoja.
Voit varataa ajan joko nettisivujemme kautta tai soittamalla meille. Mikäli emme pääse heti vastaamaan puheluusi, soitamme pikimmiten takaisin.

Hoitolassa noudatamme hyvää hygieniatasoa ja käytämme hengityssuojaimia hoitoja tehdessämme, voit saapua meille huoletta sen suhteen. Voit myös itse halutessasi käyttää omaa maskia tai tarvittaessa pyytää meiltä sellaista, mikäli oma on unohtunut ottaa mukaan. Emme kuitenkaan velvoita asiakkaitamme käyttämään suusuojaa.

Mikäli joku meistä tuntee itsensä kipeäksi, jää hän työstä pois ja pyrimme järjestämään varaamasi ajan jollekin toiselle tekijälle tai siirtämään sen. Toivomme myös, että perut tai siirrät aikasi, mikäli tunnet itsesi kipeäksi. Joustamme peruutusehdoista, jotta voit huoletta varata ajan hemmotteluun!

Toivomme, että kalenterimme täyttyisi taas teistä ihanista asiakkaistamme ja saisimme tehdä työtä, jota rakastamme!
Nähdään hoitojen parissa!

Tuttuun tapaan hoitolassamme teitä palvelee Saila, Jenni Pauliina ja Tuulia!