Ripsienpidennykset, kestotaivutukset, kestovärjäykset

Ripsien kestotaivutus

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Yumi™Lashes hoito kestää vain 60minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.
Yumi™Tint -kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!
Yumi™Lashes – luonnollista kauneutta silmänräpäyksessä!

Kestovärjäykset

Teemme myös ripsien ja kulmien kestovärjäykset Yumi Lashes – merkillä. Kestovärjäys voidaan tehdä muiden hoitojen yhteydessä tai erikseen. Tuloksena saat hyvän ja pitkään kestävän värin kulmiin ja ripsiin.

 

Lue lisää Yumi Lashesta

 

Ripsienpidennykset

Teemme ripsenpidennykset ammattitaidolla ja aina takuutyönä. Valikoimiimme kuuluu klassiset ripsenpidennykset, volyymiripset, hybridiripset sekä PRE MADE FANS – valmisviuhkaripset. lisätietoa löydät ripsienpidennysinfosta.