Kasvohoidot

Kasvohoidot ja ihonpuhdistukset teemme ihonhoidon ammattimerkillä Exuviance.

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA).

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne tasoittavat pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea.

Mekaaninen ihonpuhdistus sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti ihomatorautaa käyttäen, naamion, sekä loppuvoiteet ja kulmien siistmisen.  hoito soveltuu kaikille ihoille jossa ilmenee mustapäitä.

Sonoscrub eli ultraääni-ihonpuhdistus sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänilaitetta käyttäen, (hoidon yhteydessä poistetaan myös mustapäitä mekaanisesti, mikäli niitä on vähäisesti.) naamion sekä loppuvoiteet ja kulmien siistimisen.

Lue lisää Exuviancesta

 

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen hoito mm.rypyille, veltostuneelle iholle, pigmenttihäiriöille ja aknelle. Hoito on täysin luonnonmukainen ja  tehdään ilman laitteita. Tulokset ovat näkyvissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Paras tulos kuitenkin saavutetaan sarjahoidolla. Hoitoja suositellaan 1-2 krt/ viikko. Jakson pituus määräytyy asiakkaan ihon tarpeen mukaan.

Lue lisää carboksiterapiasta blogistamme 

 

Hinnasto