Vaikka saimmekin ihanan valkoisen lumivaipan maahan viikonloppuna, on silti aika jo kääntää ajatukset kohti kevättä. Nyt on paras hetki aloittaa vartalonhoito, niin kesällä saamme nauttia kauniista ihosta!

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä,
joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.


Maaliskuun hoitoetu: 

Minkä tahansa sokeroinnin yhteydessä

toisen alueen sokerointi -50%

Tarjous edullisemmasta alueesta.

 

 


Maaliskuun tuote-etu: 

Exuviance

vartalonhoitotuotteet

-20%

 

 


Muista myös hyödyntää edulliset sokerointipakettimme sekä pyytää sokerointipassia.


Hoitolauutisia:

Kolmas hoitopaikkamme valmis!

Alkuvuodesta olemme remontoineet hoitolan tiloja ja saaneet yhden hoitopisteen lisää!

Tämä tarkoittaa, että pystymme jatkossa tarjoamaan yhä enemmän aikoja teille ihanille asiakkaillemme. Uusi hoitotila ei ole oma huoneensa, mutta se on rajattu verhoilla, joten siinä voit rentoutua ilman ulkopuolisten katseita, kuten muissakin hoitohuoneissamme. Se soveltuu hyvin ripsien ja kulmien tekoon sekä jalkahoitoihin =)

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan!

T. Hoitolan tytöt Saila, Jenni ja Pauliina