Henkilökunta

 

Olemme kaikki kosmetologin ammattitutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Nähdään rentoutumisen merkeissä!

SAILA

SAILA

Hei, Olen Saila, Kauneushoitola Sinun Kauneuden omistaja ja yrittäjä.

Rakastan työssäni sitä, kun saan kohdata erilaisia ihmisiä ja antaa heille hyvää oloa. Nautin työstäni, kun työympäristö on viihtyisä ja rauhallinen. Olen luonteeltani rauhallinen ja sosiaalinen ja ystävällinen. Lämpimästi tervetuloa hemmotteluuni!

Teen kaikkia kosmetologin töitä, erityisesti pidän kasvohoitojen tekemisestä. Saan usein palautetta hoitavista käsistäni.

Töiden ulkopuolella nautin ajasta perheeni kanssa, johon kuuluu aviomieheni sekä kolme ihanaa tytärtä.

Valmistuin kosmetologiksi koulutuskeskus Lumoavasta 2009. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2007. Olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon vuonna 2006. Aiemmin olen työskennellyt ravintola-alalla ja opiskellut kaupallista alaa.

PAULIINA

PAULIINA

Hei olen Pauliina. Toimin kosmetologina sekä ripsiteknikkona kauneushoitola Sinun Kauneudessa. Ammattiini valmistuin keväällä 2016 Jyväskylästä. Kosmetologin työt sekä asiakkaiden monipuolinen palvelu on lähellä sydäntäni. Luonteeltani olen iloinen ja reipas. Räväkkää rempseyttä löytyy ripaus, mutta kanssani pääset myös rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä olosta.

Teen kaikkia kosmetologin töitä, mutta ehdottomasti lempitöihini kuuluu sokeroinnit päästä varpaisiin.

Vapaa-aikani vietän mieheni, ystävieni sekä perheeni kanssa

JENNI

JENNI

Olen Jenni, paljasjalkainen Jyväkyläläinen kosmetologi. Tärkeintä työssäni minulle on asiakkaiden tyytyväisyys, hoidosta riippumatta. Palvelen sinua kokonaisvaltaisesti juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Suurin osa vapaa-ajastani kuluu karvaisten lasteni, hevosen ja koiran kanssa touhuillen, mutta sekaan mahtuu myös tanssiharrastus sekä rentoutuminen luonnon ja ystävien parissa.

Kauppakatu 5, 40100 Jyväskylä

Myymälä avoinna MA – PE  10 – 17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan MA – PE 9-20  ja LA 9-15

p.050 502 0140

info@sinunkauneus.com