Henkilökunta

 

Olemme kaikki kosmetologin ammattitutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Nähdään rentoutumisen merkeissä!

SAILA

SAILA

Hei, Olen Saila, Kauneushoitola Sinun Kauneuden omistaja ja yrittäjä.

Kosmetologin ammatti ollut haaveammattini jo nuoruudesta saakka. Parasta työssäni on kohdata erilaisia ihmisiä ja antaa heille hyvää oloa. Lämmin ilmapiiri hoitolassa sekä läsnäolo hoidoissa, antaa asiakkaalle kuin myös minulle paljon. Nautin työstäni; saan tehdä työtä, josta pidän ja työympäristö on rauhallinen ja kaunis. Lämpimästi tervetuloa hoidettavakseni!

Töiden ulkopuolella nautin ajasta perheeni kanssa, johon kuuluu aviomieheni sekä kolme ihanaa tytärtä.

Valmistuin kosmetologiksi koulutuskeskus Lumoavasta 2009. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2007. Hierojan ammattitutkinnon olen suorittanut 2006.

HENNI

HENNI

Moikka, mun nimi on Henni ja toimin kosmetologina kauneushoitola Sinun Kauneudessa. Pidän työstäni kovasti ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni. Olen sosiaalinen, empaattinen ja rauhallinen luonteeltani sekä töissä että vapaa-ajallakin. Työpäivän päätyttyä huomioni saa ihana perheeni, johon kuuluu mies ja sekarotuinen koira.

Omaan lähihoitaja taustan ja tätä kautta minulla on hoitopuolenkin näkökulma asioihin. Tykkään jutustella asiakkaideni kanssa mutta osaan myös kunnioittaa päätöstäsi, mikäli tahdot tulla hoitoihini nauttimaan hiljaisuudesta – päiväunetkin ovat täysin sallittuja 🙂 Parhain palaute on rentoutunut ja tyytyväinen asiakas.

Sydämellisesti tervetuloa asiakkaakseni. Teen kaikkia kosmetologin töitä päästä varpaisiin: jalka-, kasvo-, käsihoidot, kuumakivihieronta, Intialainen päänhieronta, ripsipidennykset (sekä klassiset että volyymit), sokeroinnit, kestolakkaukset sekä ehostukset.

JENNI

JENNI

Olen Jenni, paljasjalkainen Jyväkyläläinen kosmetologi. Tärkeintä työssäni minulle on asiakkaiden tyytyväisyys, hoidosta riippumatta. Palvelen sinua kokonaisvaltaisesti juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Suurin osa vapaa-ajastani kuluu karvaisten lasteni, hevosen ja koiran kanssa touhuillen, mutta sekaan mahtuu myös tanssiharrastus sekä rentoutuminen luonnon ja ystävien parissa.

Kauppakatu 5, 40100 Jyväskylä

MA – PE 10 – 17 sekä joustavasti muina aikoina.

050 502 0140

info@sinunkauneus.com