Henkilökunta

 

Olemme kaikki kosmetologin ammattitutkinnon suorittaneita alan ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Nähdään rentoutumisen merkeissä!

SAILA

SAILA

Hei, Olen Saila, Kauneushoitola Sinun Kauneuden omistaja ja yrittäjä.

Kosmetologin ammatti ollut haaveammattini jo nuoruusvuosista saakka. Parasta työssäni on, kun saan kohdata ihmisiä ja antaa heille hyvää oloa. Nautin työstäni; saan tehdä työtä, josta pidän ja työympäristö on viihtyisä ja rauhallinen. Lämpimästi tervetuloa hemmotteluuni!

Töiden ulkopuolella nautin ajasta perheeni kanssa, johon kuuluu aviomieheni sekä kolme ihanaa tytärtä.

Valmistuin kosmetologiksi koulutuskeskus Lumoavasta 2009. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2007. Hierojan ammattitutkinnon olen suorittanut 2006.

PAULIINA

PAULIINA

Hei olen Pauliina. Toimin kosmetologina sekä ripsiteknikkona kauneushoitola Sinun Kauneudessa. Ammattiini valmistuin keväällä 2016 Jyväskylästä. Kosmetologin työt sekä asiakkaiden monipuolinen palvelu on lähellä sydäntäni. Luonteeltani olen iloinen ja reipas. Räväkkää rempseyttä löytyy ripaus, mutta kanssani pääset myös rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä olosta.

Teen kaikkia kosmetologin töitä, mutta ehdottomasti lempitöihini kuuluu sokeroinnit päästä varpaisiin.

Vapaa-aikani vietän mieheni, ystävieni sekä perheeni kanssa

JENNI

JENNI

Olen Jenni, paljasjalkainen Jyväkyläläinen kosmetologi. Tärkeintä työssäni minulle on asiakkaiden tyytyväisyys, hoidosta riippumatta. Palvelen sinua kokonaisvaltaisesti juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Suurin osa vapaa-ajastani kuluu karvaisten lasteni, hevosen ja koiran kanssa touhuillen, mutta sekaan mahtuu myös tanssiharrastus sekä rentoutuminen luonnon ja ystävien parissa.

Kauppakatu 5, 40100 Jyväskylä

Myymälä avoinna MA – PE  10 – 17

Hoitolan puoli palvelee sopimuksen mukaan MA – PE 9-20  ja LA 9-15

p.050 502 0140

info@sinunkauneus.com